ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 12        

Αθήνα, 11Δεκεμβρίου 2014

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗΣ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΗΣ

ΣΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ WIND

 

Συναδέλφισσες - Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς (ΣΕΤΠ), σε συνεργασία με την WIND, κατάφερε να επιτύχει για ΟΛΟΥΣ τους εργαζόμενους στην Τράπεζα, προνομιακή τιμολόγηση στα πακέτα της WIND W και WINDtoAll 30.

Ως αντιπροσωπευτικός Σύλλογος στο χώρο της Τράπεζας Πειραιώς, όχι μόνο γιατί το ορίζει ο Νόμος, αλλά γιατί ενδιαφερόμαστε πραγματικά για το σύνολο των συναδέλφων, προσπαθήσαμε και πετύχαμε μια συμφέρουσα προσφορά, που απευθύνεται στο σύνολο των συναδέλφων, ανεξάρτητα αν είναι μέλη του Συλλόγου μας.

Εγκαινιάζουμε δυναμικά μια σειρά νέων παροχών και προσφορών που θα αφορούν άλλοτε στο σύνολο των συναδέλφων μας και άλλοτε (όσα επιδοτούνται) στα μέλη μας, δίνοντας έτσι δείγμα γραφής του σταθερού ενδιαφέροντος και της δράσης μας για ΟΛΟΥΣ.

Συγκεκριμένα το πρόγραμμα:

 

  • WIND W: με 1500΄ δωρεάν χρόνο ομιλίας, 1500 δωρεάν SMS προς όλους τους παρόχους, 1,5 GB δωρεάν internet και συμβόλαιο 18 ή 24 μηνών, παρέχεται στην τιμή των 29,00 ευρώ με ΦΠΑ - από αρχική τιμή 60,00 ευρώ - ή 32,48 ευρώ ενδεικτικά με τα τέλη κινητής τηλεφωνίας.
  • WINDtoAll 30: με 300΄ δωρεάν χρόνο ομιλίας, 30 δωρεάν SMS προς όλους τους παρόχους, 30 ΜB δωρεάν internet και συμβόλαιο 18 ή 24 μηνών, παρέχεται στην τιμή των 19,00 ευρώ με ΦΠΑ - από αρχική τιμή 30,00 ευρώ - ή 21,28 ενδεικτικά με τα τέλη κινητής τηλεφωνίας.
  • Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μέχρι τις 30 Ιουνίου 2015 για όλους τους εργαζόμενους στην Τράπεζα Πειραιώς και αφορά 2 συνδέσεις για κάθε συνάδελφο (μεταφορά από άλλο δίκτυο κινητής, μεταφορά καρτοκινητής σε συμβόλαιο, νέα ενεργοποίηση λογαριασμού). Σε περίπτωση υπάρχοντος συμβολαίου με την WIND, ο συνάδελφος μπορεί να κάνει χρήση της προσφοράς για μέλος της οικογένειας του που εμπίπτει στις ανωτέρω περιπτώσεις, όπως επίσης σε περίπτωση λήξης του συμβολαίου WIND, εντός της διάρκειας της προσφοράς, μπορεί να μετατρέψει το συμβόλαιό του σύμφωνα με τις συγκεκριμένες προσφορές.

 

Δείτε εδώ αναλυτικά την προσφορά

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιάννης Κάκκας                      Γιάννης Ρούσσος

 

 

ΧΡΗΣΙΜΑ LINKS

       

ine

 
Go to top