Αναζητήστε

Η Γραμματεία Νέων του Συλλόγου μας, διοργανώνει για τα μέλη μας από την Θεσσαλονίκη και την Β. Ελλάδα, που είναι «νέοι ανεξαρτήτως ηλικίας», εκδρομή στη Δράμα, με αφορμή τη Γιορτή του Κάστανου, στο χωριό Μικρόπολη Δράμας,  το Σαββατοκύριακο 15-16 Οκτωβρίου 2016.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 15/10/16: Για τους συναδέλφους από τη Θεσσαλονίκη, θα αναχωρήσει πούλμαν στις 09:30 (Άγαλμα Βενιζέλου), με προορισμό τη Δράμα. Θα μείνουμε στο ξενοδοχείο «HYDRAMA GRAND HOTEL».

Το απόγευμα στις 18.30, θα επισκεφτούμε για οινογνωσία και ξενάγηση, το Οινοποιείο Γ. Μανωλεσάκη «Γέννημα  Ψυχής». Όσοι συνάδελφοι δεν επιθυμούν να ακολουθήσουν, θα έχουν ελεύθερο πρόγραμμα, μέχρι τις 21.00, όπου και θα πάμε για φαγητό σε ταβέρνα κοντά στην πόλη.

 

Κυριακή 16/10/16: Μετά το πρωινό, check-out και αναχώρηση στις 10:30 για τη Μικρόπολη, για τη γιορτή Τσίπουρου και Καστάνου (γλέντι με εμπειροτέχνες και ζουρνάδες).

Στις 13:30, θα αναχωρήσουμε για το χωριό Κοκκινόγεια Δράμας, όπου θα επισκεφτούμε το Σπήλαιο Αγγίτη (Μααράς). Οι συνάδελφοι που θα έρθουν με δικά τους μέσα, θα πρέπει να βρίσκονται στο Σπήλαιο στις 14:00, για να ξεκινήσουμε την περιήγηση.

Στις 15:00, το πούλμαν θα αναχωρήσει για το χωριό Προσοτσάνη, όπου θα υπάρχει ελεύθερο πρόγραμμα για φαγητό και καφέ.

Η αναχώρηση του πούλμαν για επιστροφή στη Θεσσαλονίκη, υπολογίζεται περίπου στις 18:00.

 

Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται ως εξής:

Για όσους έρθουν με το πούλμαν:  75€/άτομο σε 2κλινο & 100€ σε 1κλινο

Για όσους έρθουν με δικά τους μέσα: 50€/άτομο σε 2κλινο & 75€ σε 1κλινο

 

Μετά την επιδότηση του Συλλόγου, στην τιμή συμπεριλαμβάνονται η διανυκτέρευση με πρωινό, το πούλμαν (για όσους το επιλέξουν), η είσοδος στο Σπήλαιο Αγγίτη και το βραδινό φαγητό του Σαββάτου.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να καλείτε στο 85028 (Στέλιος Μουλακάκης) & 85033 (ΜΧ Διαλυσμά).  Για να θεωρηθεί έγκυρη η κράτηση, θα πρέπει να γίνει η κατάθεση του ποσού, το αργότερο  έως τη Δευτέρα 3/10/16.

Για τους εκδρομείς από τη Θεσσαλονίκη, προϋπόθεση για να χρησιμοποιηθεί πούλμαν, είναι να δηλώσουν συμμετοχή τουλάχιστον 40 άτομα.

Οι συνάδελφοι από τη Δράμα που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις (επίσκεψη στο Σπήλαιο και φαγητό Σαββάτου), θα πρέπει επίσης να δηλώσουν συμμετοχή.

 

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΩΝ

 

Περιηγηση στα μουσεια με το Google

Ανακαλύψτε εκθέματα και συλλογές από μουσεία και αρχεία σε όλο τον κόσμο.

Εξερευνήστε πολιτιστικούς θησαυρούς σε εξαιρετική λεπτομέρεια.

Δημιουργήστε τη δική σας γκαλερί και μοιραστείτε τις αγαπημένες ευρήματα με φίλους.

Go to top