Αναζητήστε

Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019, συνεδρίασε το Γενικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ, με κύριο θέμα τα ζητήματα που αφορούν στους πρώην εργαζόμενους στο RBU της Τράπεζας Πειραιώς.

Η ΟΤΟΕ σήμερα, εξέδωσε σχετικά, την ανακοίνωση Νο 24, την οποία και παραθέτουμε:

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ
ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ
ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΟΤΟΕ –ΣΕΤΠ

 
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Κατά την πολύωρη συνεδρίαση του Γ. Σ. της ΟΤΟΕ στις 8-11-2019 εξετάστηκαν διεξοδικά τα ζητήματα που αφορούν στους πρώην εργαζόμενους στο RBU της Τράπεζας Πειραιώς, τόσο όσων επέλεξαν να συνεχίσουν την τραπεζοϋπαλληλική τους πορεία στην Intrum Hellas όσο και αυτών που επέλεξαν να παραμείνουν στην Τράπεζα Πειραιώς.

Επί της ουσίας, το Γενικό Συμβούλιο της ΟΤΟΕ επικύρωσε, με συντριπτική πλειοψηφία το σκεπτικό και την απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας (Ανακοίνωση της 17-10-2019). Ούτε βήμα πίσω από την εφαρμογή όλων των όρων της συμφωνίας ΟΤΟΕ – ΣΕΤΠ – Τράπεζας Πειραιώς, την οποία έχει αποδεχτεί και η Intrum Hellas. Είναι για μας κομβικό κλαδικό θέμα!!!

Τόνισε, για πολλοστή φορά, ότι η προστασία της Εργασίας και των εργασιακών δικαιωμάτων είναι το Α και το Ω για τον κλάδο, αφορά δε τόσο τους εργαζόμενους που επέλεξαν να πάνε στην Intrum Hellas όσο και τους εργαζόμενους που επέλεξαν να μείνουν στην Τράπεζα Πειραιώς.

Η ΟΤΟΕ καλεί την Τράπεζα να εφαρμόσει πλήρως και σε όλους τους όρους της τη συμφωνία.

Η ΟΤΟΕ, μαζί με τα σωματεία μέλη της, είναι αποφασισμένη να προστατεύσει το κύρος και την ισχύ των συμφωνιών, την εργασία και τα δικαιώματα των συναδέλφων, με κάθε νόμιμο και συνδικαλιστικό μέσο.

Θα συντονίσει τις κοινές αποφάσεις που θα πάρουν για ενέργειες οι Σύλλογοι, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην Τράπεζα Πειραιώς, ώστε να ολοκληρωθεί σωστά και το ταχύτερο η εφαρμογή της συμφωνίας.

Με ενότητα και χωρίς μεμονωμένες ή τυχοδιωκτικές πρακτικές, που είναι βλαπτικές και οδηγούν σε αδιέξοδα τους εργαζόμενους του RBU.

Δεν θα δεχθούμε καμία επιβουλή στην εργασία και τα δικαιώματα των συναδέλφων!!
 


Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΥΚΟΣ             ΑΧΙΛΛΕΑΣ  ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top