Αναζητήστε

ΣΕΤΠ

Ανακοίνωση Νο 171

Ταμίες και Meeter-Greeter

 

Συνάδελφοι,

Από τη στιγμή που η Διοίκηση ανακοίνωσε την απόδοση των νέων ρόλων στα καταστήματα, εκλείπουν πλέον οι ρόλοι teller-sellerκαι meeter-greeter. Όμως, τόσο στα καταστήματα που ακόμα δε λειτουργούν με το νέο μοντέλο, όσο και σε εκείνα που έχουν ξεκινήσει, οι δύο παραπάνω ρόλοι, όχι μόνο είναι απαραίτητοι για την καθημερινή λειτουργία, αλλά επιτελούνται και από το σύνολο των εργαζομένων σε κάθε κατάστημα.

Το φαινόμενο λοιπόν που παρατηρείται, είναι στα ταμεία των καταστημάτων να απασχολούνται εργαζόμενοι που δεν είναι ταμίες και αντίστοιχα στην υποδοχή πελατείας, εργαζόμενοι που δεν είναι meeter-greeter.

Κατά την πρόσφατη μισθοδοσία του Νοεμβρίου, διαπιστώθηκε ότι οι συνάδελφοι που έκαναν ταμείο, δεν πληρώθηκαν το επίδομα ταμείου και καλούνται να δηλώσουν πλέον τις ημέρες που απασχολήθηκαν στο ταμείο, ώστε να πληρωθούν το αναλογούν του επιδόματος, χωρίς μάλιστα κάποια πρότερη ενημέρωση από την πλευρά της Τράπεζας. Αντίστοιχα, δεν υπήρξε καμία αντίστοιχη πρόβλεψη, για όσους συναδέλφους βρέθηκαν στην υποδοχή των πελατών.

Επιπλέον, το επίδομα ταμείου, προέβλεπε και την κάλυψη της περίπτωσης ελλειμάτων, που όμως πλέον εάν αυτό συμβεί, ο εργαζόμενος θα κληθεί να καλύψει ενδεχόμενη διαφορά, έχοντας λάβει μέρος του επιδόματος και όχι το σύνολό του. Εάν σε αυτό προσθέσουμε αφενός το γεγονός, ότι πλέον στο ταμείο απασχολούνται και εργαζόμενοι οι οποίοι δεν έχουν πρόσφατη ή μεγάλη εμπειρία από ταμείο, αφετέρου υπάρχει πλέον και το ταμείο noncashμε αντίστοιχες υποχρεώσεις για τους εργαζόμενους, γίνεται εύκολα αντιληπτό, ότι απαιτείται αλλαγή.

Από την πλευρά μας, πέρα από το να επισημάνουμε το διαγραφόμενο πρόβλημα, προχωρούμε σε παρεμβάσεις προκειμένου:

Read more: Ταμίες και Meeter-Greeter

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΤΠ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ, 15-17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

 

mylos xotikon-

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος μας διοργανώνει για τα μέλη του και τις οικογένειες τους εκδρομή στο Μουζάκι (Μύλος Ξωτικών) για τις ημερομηνίες 15 – 17 Δεκεμβρίου 2023.

Η διαμονή θα είναι στο MouzakiPalaceHotel & Spaτο οποίο απέχει 20 λεπτά από την Καρδίτσα και 15 λεπτά από την πόλη των Τρικάλων, 20 λεπτά από τη Λίμνη Πλαστήρα, 20 λεπτά από το Περτούλι και 35 λεπτά από τα Μετέωρα .

Μετά την επιδότηση του Συλλόγου μας, οι τιμές ανά δωμάτιο για 2 διανυκτερεύσεις με ημιδιατροφή (πρωινό και βραδινό σε μπουφέ) διαμορφώνονται ως εξής:

Read more: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΤΠ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ, 15-17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ΣΤΟΝ ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ

skroutz
Ο Σύλλογος μας παρέχει στα μέλη του και στα παιδιά τους, την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση «ΣΚΡΟΥΤΖ», στο θέατρο Αθήναιον, στις 16 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στη Θεσσαλονίκη.

Η παράσταση είναι προσφορά (δωρεάν) για τα μέλη του Συλλόγου και τα παιδιά τους.

Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε όπως αυτές αποστέλλονται στο email
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. μέχρι τις 12/12/2023.

Read more: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ανακοίνωση Νο 170

Συνάντηση με τη διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού

 

Συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε χθες, συνάντηση εκπροσώπων του Συλλόγου μας, με εκπροσώπους της Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού της Τράπεζας, με σκοπό την ενημέρωσή μας για το πώς εξελίχθηκε η εθελουσία και το πώς η Δ.Α.Δ διαχειρίζεται τους εργαζόμενους, στο πλαίσιο της εφαρμογής της απόφασης της Διοίκησης για το νέο μοντέλο καταστημάτων.

Οι εκπρόσωποι της Δ.Α.Δ. μας πληροφόρησαν ότι έγιναν δεκτές περίπου 500 αιτήσεις για εθελουσία και απέρριψαν μεγάλο αριθμό αιτήσεων που είχαν υποβάλλει κατά κύριο λόγο εργαζόμενοι στο δίκτυο καταστημάτων της Αττικής. Ο λόγος της απόρριψης, όπως μας ανέφεραν, είναι η ανάγκη στελέχωσης αυτών των καταστημάτων.

Στη συνέχεια ανέφεραν ότι ανάλογα με τα κενά που παρουσιάστηκαν στην Περιφέρεια, κατόπιν της εθελουσίας, αναρτήθηκαν θέσεις στο intranet, οι οποίες έχουν ξεκινήσει να καλύπτονται από εργαζόμενους οι οποίοι πραγματοποίησαν αίτηση ενδιαφέροντος και θα παρακολουθήσουν την αντίστοιχη εκπαίδευση.

Από την πλευρά μας:

Read more: Συνάντηση με τη διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού

Ενημερωτικό σημείωμα Νο 56

Πρόγραμμα υγείας Family Care

Επικαιροποίηση παροχών και νοσοκομείων

Προνομιακή τιμολόγηση για οδοντιατρικές παροχές

Συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο της προσπάθειας, για ένταξη πρόσθετων νοσηλευτικών καλύψεων και παροχών, για τα μέλη μας, πρόσθετα στις καλύψεις του ομαδικού ιατροφαρμακευτικού προγράμματος, ο Σύλλογός μας διατηρεί εδώ και χρόνια μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία με την εταιρεία FamilyCare.

Σε αυτό το πρόγραμμα υγείας, έχουμε εντάξει όλα τα μέλη του Συλλόγου μας, τις οικογένειές τους και τους γονείς και των δύο συζύγων και καλύπτουμε το συνολικό κόστος των εισφορών.

Πέρα από τις καλύψεις επί του ποσού απαλλαγής για τους συναδέλφους και τα συμβεβλημένα στο ομαδικό ιατροφαρμακευτικό πρόγραμμα, μέλη των οικογενειών τους, παρέχονται στους γονείς και των δύο συζύγων που καλύπτονται μόνο από τον ΕΟΠΥΥ:

Read more: Πρόσθετο πρόγραμμα υγείας του Σ.Ε.Τ.Π.: επικαιροποίηση παροχών και συμφωνία για οδοντιατρικά

Page 1 of 131

Go to top