ΣΕΤΠ

Συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΟΤΟΕ

για τους όρους μετάβασης των εργαζομένων

στη διαχείριση κόκκινων δανείων της AlphaBank στη Cepal

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Στις 20/10/2020 έγινε με τηλεδιάσκεψη, λόγω των περιορισμών της πανδημίας, συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της ΟΤΟΕ, με ειδικό θέμα τις εξελίξεις στην Alphabank όσον αφορά στη μετάβαση των εργαζομένων της διαχείρισης κόκκινων δανείων στην εταιρεία Cepal.

Κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνεδρίασης του οργάνου:

Read more: Ανακοίνωση ΟΤΟΕ Νο 46

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Απόφαση 355 Δ.Σ. e-ΕΦΚΑ

Με απόφαση του Δ.Σ. του e-ΕΦΚΑ (απόφαση 355), οι αρμοδιότητες της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλισης και Παροχών Υπαλλήλων Τραπεζών, μεταφέρονται από το Τμήμα Ασφάλισης, Μητρώου και Παροχών σε Χρήμα, στα Τμήματα/Γραφεία Παροχών Ασθενείας του ΕΦΚΑ.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η εξυπηρέτηση των συναδέλφων από το ΤΑΥΤΕΚΩ, θα μεταφερθεί στα κατά τόπους υποκαταστήματα του ΕΦΚΑ. Παράλληλα στο επόμενο διάστημα, θα κατατεθεί το πόρισμα για την δημιουργία του Κανονισμού του e-ΕΦΚΑ, με στόχο την δημιουργία Ενιαίου Κανονισμού. Κατόπιν αυτού, οι διαφοροποιημένες παροχές σε χρήμα, που δικαιούμαστε ως ασφαλισμένοι του ΤΑΥΤΕΚΩ, σε σχέση με τους υπόλοιπους ασφαλισμένους του ΕΦΚΑ (αναρρωτικές άδειες, κατασκηνώσεις, κ.α.), για τις οποίες τα προηγούμενα χρόνια, τόσο ο εργοδότης – Τράπεζα, όσο και εμείς οι ίδιοι, καταβάλλαμε μεγαλύτερο ποσοστό εισφορών, θα ενταχθούν εξ ολοκλήρου στον ΕΦΚΑ.

Read more: Ενημερωτικό σημείωμα 16/10/2020

ΝΕΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ VODAFONE ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 90%ΕΚΠΤΩΣΗ

 Συνάδελφοι,

διευρύνοντας τον κύκλο των συνεργασιών μας, εξασφαλίσαμε ακόμη περισσότερα μοναδικά προνόμια για τα μέλη μας και τις οικογένειες τους, σε συνεργασία με την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Vodafone, σε προγράμματα κινητής και σταθερής τηλεφωνίας

Πιο συγκεκριμένα:

Read more: ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ VODAFONE

Ανακοίνωση Νο 123

Ο Συνδικαλισμός «της μόδας» δεν είναι πια στη μόδα

 

1neb51aa

 

Συνάδελφοι,

Οι εργαζόμενοι στην Τράπεζα Πειραιώς, αντιμετωπίζουμε συνεχώς σειρά μεγάλων θεμάτων που σε μικρότερο, ή μεγαλύτερο βαθμό επηρεάζουν την εργασιακή μας ζωή. Σειρά θεμάτων που αρχικώς είχαν ως στόχο την υποβάθμιση των δικαιωμάτων μας και της εργασιακής μας υπόστασης.

Read more: Ο Συνδικαλισμός «της μόδας» δεν είναι πια στη μόδα

Ανακοίνωση Νο 122

Παρέμβαση για τις αιφνιδιαστικές μετακινήσεις συναδέλφων

Συνάδελφοι,

Τις δύο προηγούμενες ημέρες, η Τράπεζα – αιφνιδίως - προχώρησε στην απόφαση να στελεχώσει από την ερχόμενη Δευτέρα, το Δίκτυο καταστημάτων, με περίπου 100 συναδέλφους που εργάζονταν στις Κεντρικές της Υπηρεσίες. Υλοποιώντας την απόφασή της αυτή, η Τράπεζα ξεκίνησε μέσω των προϊσταμένων των Μονάδων, να ενημερώνει τους συναδέλφους που αποφασίστηκε να μετακινηθούν στο Δίκτυο, χωρίς όμως αρχικά να τους γνωστοποιείται το κατάστημα όπου θα εργάζονται από τη Δευτέρα.

Το παραπάνω δημιούργησε – εύλογα – πολλά ερωτήματα στους συναδέλφους, αφού ούτε τα κριτήρια επιλογής, ούτε και η ανάγκη για στελέχωση έγιναν ποτέ γνωστά. Δημιούργησε όμως και μεγάλη ανησυχία, ως προς τους λόγους που πραγματοποιείται η μετακίνησή τους αυτή.

Ο Σύλλογός μας, έκανε άμεσα παρέμβαση, προκειμένου να:

Read more: Παρέμβαση για τις αιφνιδιαστικές μετακινήσεις συναδέλφων

Page 1 of 64

Go to top