ΣΕΤΠ

Ανακοίνωση Νο 72

 

ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΟΚΚΚΙΝΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας, υπέγραψε μαζί με την ΟΤΟΕ μια ιστορική Συμφωνία με τη διοίκηση της Τράπεζας, η οποία αφορά στην προστασία της Απασχόλησης και των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας τόσο στο RBU, όσο και συνολικά στην Τράπεζα. Στο πλαίσιο της Συμφωνίας αυτής, δε θα επιτρέψουμε σε κανένα, ούτε να παραπλανήσει, ούτε να καθοδηγήσει τους εργαζόμενους, προκειμένου να εξυπηρετηθούν σκοπιμότητες και προσωπικές επιδιώξεις, εκείνων που νομίζουν ότι η ανευθυνότητα και ο λαϊκισμός είναι συνδικαλισμός.

Όσοι διαχώρισαν τη θέση τους, από το Σύλλογό μας και την ΟΤΟΕ και προσπάθησαν να υπονομεύσουν τον αγώνα του Κλάδου μας και τη συμφωνία που πετύχαμε, δε δικαιούνται να την επικαλούνται, υποδεικνύοντας στους εργαζόμενους, ποια επιλογή πρέπει να ακολουθήσουν.

Πετύχαμε την απόλυτη προστασία των δικαιωμάτων των συναδέλφων μας, που θα επιλέξουν να μετακινηθούν στην εταιρία διαχείρισης «κόκκινων δανείων» και ταυτόχρονα την αξιοποίηση εκείνων που θα επιλέξουν να μείνουν, για να καλύψουν άλλες ανάγκες της Τράπεζας, στο πλαίσιο του Οργανισμού Προσωπικού, έτσι ώστε, καμία από τις δύο επιλογές να μην υστερεί σε ό,τι αφορά τα δικαιώματά τους, έναντι της άλλης.

Read more: ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

Ανακοίνωση Νο 71

 

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΤΟΕ-ΣΕΤΠ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ.

 

Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΟΤΟΕ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ.

 

Συνάδελφοι,

Από την πρώτη στιγμή των εξελίξεων που αφορούσαν στην μεταφορά της διαχείρισης των κόκκινων δανείων της Τράπεζας Πειραιώς σε νέα εταιρία και στα θέματα που προέκυψαν σχετικά με το παρόν και το μέλλον των Εργαζομένων, ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Τράπεζα Πειραιώς κράτησε την πιο σοβαρή και υπεύθυνη στάση, απέναντι σε ένα τόσο κρίσιμο και μεγάλης εμβέλειας γεγονός, που αφορούσε μια σημαντική επιχειρηματική επιλογή.

Read more: ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΤΟΕ-ΣΕΤΠ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Ανακοίνωση Νο 70

 

Η υπογραφή συμφωνίας η μόνη λύση για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

 

Στις 28 Μαΐου, μετά από πολύωρη διαπραγμάτευση της ΟΤΟΕ με τη Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς για την υπόθεση RBU, υπήρξε μια σαφής και ξεκάθαρη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, που απέτρεψε την απόσχιση εργαζομένων: «Η συμμετοχή των εργαζομένων στα κόκκινα δάνεια, στο νέο εταιρικό σχήμα που θα συστήσει η Τράπεζα Πειραιώς με το χρηματοοικονομικό Όμιλο Intrum, θα είναι εθελοντική και όλα τα θεσμικά και οικονομικά τους δικαιώματα, που απορρέουν από τις συμβάσεις τους, με πρώτο το δικαίωμα στην Απασχόληση, διασφαλίζεται με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο».

Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης που ανέλαβε η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, η ΟΤΟΕ, με μοναδικό συμπαραστάτη τον Αντιπροσωπευτικό Σύλλογο - ΣΕΤΠ, συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τη Διοίκηση της Τράπεζας, προκειμένου να επιτευχθεί μια συνολική και αναλυτική έγγραφη συμφωνία, για όλα τα θέματα που αφορούν στα δικαιώματα των συναδέλφων μας στα κόκκινα δάνεια, σήμερα και στο μέλλον.

Read more: Η υπογραφή συμφωνίας η μόνη λύση για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς, σε συνεργασία με την WIND Ελλάς, εξασφάλισε για τα μέλη του Συλλόγου και τις οικογένειές τους, την παρακάτω προσφορά κινητής τηλεφωνίας.

 

Δείτε τα οικονομικά προγράμματα.

Το πιο δροσερό καλοκαίρι σε περιμένει μόνο στα Αηδονάκια “SummerSplash”!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Συλλόγου μας με το Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια», εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για όλους τους συναδέλφους-μέλη του ΣΕΤΠ και τις οικογένειές τους, την αγορά του ολοήμερου βραχιολιού AidonakiaSummerSplashAllDayPass σε μοναδική, προνομιακή τιμή:

Αρχική τιμή: 19,50€

Έκπτωση: 10€

Τιμή προσφοράς: 9,50€

Read more: Αηδονάκια “Summer Splash”

Page 1 of 47

Go to top