Αναζητήστε

ΓΣΕΕ - ΕΚΑ

gseelogo

ΕΠΕΙΓΟΝ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΙΣ 6 ΜΜ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Επείγον υπόμνημα στους βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου αποστέλλει η ΓΣΕΕ, στο οποίο τονίζει και αναλύει το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα στην απεργία, που υπομονεύεται με την υπό ψήφιση νομοθετική παρέμβαση της κυβέρνησης.Η ΓΣΕΕ ζητά από το εκπροσώπους του ελληνικού λαού στο Κοινοβούλιο να πράξουν το καθήκον τους, προασπίζοντας το Σύνταγμα και τις δημοκρατικές ελευθερίες.

Η Συνομοσπονδία θα πραγματοποιήσει και Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας τη Δευτέρα στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Επισυνάπτεται το σχετικό υπόμνημα

gsee summer 17

 

Συνάδελφοι,

Η ΓΣΕΕ επαναλαμβάνοντας το Πρόγραμμα Ποιοτικών Παραθεριστικών Διακοπών, γνωστοποιεί για την περίοδο των φετινών διακοπών,τις συνεργασίες που επισυνάπτονται εδώ.

 

Ο Σύλλογός μας συμμετέχει στην απεργία που προκήρυξε η ΓΣΕΕ, για την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου. 

 Διακήρυξη απεργίας για την Αθήνα.  Διακήρυξη απεργίας για την Περιφέρεια.

Συνάδελφοι,

Η Γ.Σ.Ε.Ε., όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος προτείνει ένα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΙΟΤΙΚΩΝ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΙΚΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ για συναδέλφους και συναδέλφισσες, που αφορά στην περίοδο  του ΠΑΣΧΑ και του ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ 2016 με τους όρους και τις προϋποθέσεις που περιγράφονται στις συνημμένες Εγκυκλίους αρ. 6 και 7 από 19/4/16.

Read more: Διακοπές ΓΣΕΕ 2016

Ο νόμος 4336/2015 (ΦΕΚ Α 94 της 14/08/2015) επιφέρει αλλαγές στα όρια ηλικίας πρόωρης και πλήρους συνταξιοδότησης σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Συγκεκριμένα, στον ιδιωτικό τομέα εντάσσονται τα ασφαλιστικά ταμεία αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας, δηλαδή του ΙΚΑ και των πρώην ΔΕΚΟ.
Εντάσσεται επίσης και το ασφαλιστικό ταμείο της Τράπεζας της Ελλάδος. Οι κατηγορίες συντάξεων που θίγονται είναι οι συντάξεις γήρατος όλων των κατηγοριών. Αξιοσημείωτο είναι πως από τη ρύθμιση δεν εξαιρούνται προς το παρόν δικαιούχοι συντάξεων αναπηρίας, όπως και δικαιούχοι σύνταξης λόγω θανάτου. Δεν θίγονται από τις διατάξεις του νέου νόμου οι συντάξεις ασφαλισμένων που εντάσσονται στις
κατηγορίες με ασφάλιση σε βαρέα και ανθυγιεινά επαγγέλματα.

Δείτε τις αλλαγές του Νόμου

Φόρμα υποβολής ερωτήματος στο ΙΝΕ/ΓΣΕΕ για τα ασφαλιστικά

Φόρμα υποβολής ερωτήματος στο ΙΝΕ/ΓΣΕΕ για τα εργασιακά

 

Page 1 of 3

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2  3 
  •  Next 
  •  End 

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top