ΣΕΤΠ

Ανακοίνωση Νο 70

 

Η υπογραφή συμφωνίας η μόνη λύση για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

 

Στις 28 Μαΐου, μετά από πολύωρη διαπραγμάτευση της ΟΤΟΕ με τη Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς για την υπόθεση RBU, υπήρξε μια σαφής και ξεκάθαρη συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, που απέτρεψε την απόσχιση εργαζομένων: «Η συμμετοχή των εργαζομένων στα κόκκινα δάνεια, στο νέο εταιρικό σχήμα που θα συστήσει η Τράπεζα Πειραιώς με το χρηματοοικονομικό Όμιλο Intrum, θα είναι εθελοντική και όλα τα θεσμικά και οικονομικά τους δικαιώματα, που απορρέουν από τις συμβάσεις τους, με πρώτο το δικαίωμα στην Απασχόληση, διασφαλίζεται με απόλυτο και κατηγορηματικό τρόπο».

Στο πλαίσιο αυτής της δέσμευσης που ανέλαβε η Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, η ΟΤΟΕ, με μοναδικό συμπαραστάτη τον Αντιπροσωπευτικό Σύλλογο - ΣΕΤΠ, συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις με τη Διοίκηση της Τράπεζας, προκειμένου να επιτευχθεί μια συνολική και αναλυτική έγγραφη συμφωνία, για όλα τα θέματα που αφορούν στα δικαιώματα των συναδέλφων μας στα κόκκινα δάνεια, σήμερα και στο μέλλον.

Read more: Η υπογραφή συμφωνίας η μόνη λύση για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

Το πιο δροσερό καλοκαίρι σε περιμένει μόνο στα Αηδονάκια “SummerSplash”!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Συλλόγου μας με το Λούνα Παρκ      «Τα Αηδονάκια», εξασφαλίσαμε αποκλειστικά για όλους τους συναδέλφους-μέλη του ΣΕΤΠ και τις οικογένειές τους, την αγορά του ολοήμερου βραχιολιού AidonakiaSummerSplashAllDayPass σε μοναδική, προνομιακή τιμή:

Αρχική τιμή: 19,50€

Έκπτωση: 10€

Τιμή προσφοράς: 9,50€

Read more: Αηδονάκια “Summer Splash”

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας εξασφάλισε για τα μέλη του, προσφορές καλοκαιρινών διακοπών. Η σχετική λίστα με τα ξενοδοχεία επισυνάπτεται και οι συνάδελφοι μέλη του Συλλόγου μας που επιθυμούν να κάνουν χρήση της προσφοράς, θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το ταξιδιωτικό γραφείο ANNA TRAVEL, στα τηλέφωνα: Τηλ: 210-3607222   Φαξ: 210-3607221   Κιν: 6944701878, ή μέσω email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. προεκιμένου να ελέγξουν τη διαθεσιμότητα για τις ημερομηνίες που επιθυμούν.

Read more: Προσφορές διακοπών με την κάρτα μέλους του ΣΕΤΠ

Συνάδελφοι,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε, ότι η καθιερωμένη αιμοδοσία του Συλλόγου μας για την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, που πραγματοποιούταν τον Ιούνιο, θα μετατεθεί για το Σεπτέμβριο.

Για τις ακριβείς ημερομηνίες, θα ενημερώσουμε σε επόμενη ανακοίνωση.

 

Ανακοίνωση Νο 69

Συνάδελφοι,

Σε εφαρμογή της Κλαδικής Συλλογικής σύμβασης ΟΤΟΕ – Τραπεζών, 2019 – 2021 και σε συνέχεια του σημειώματος που εξέδωσε η Γραμματεία Εργασιακών Σχέσεων της ΟΤΟΕ, η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, ανακοίνωσε τη νέα διαδικασία χορήγησης σχολικής άδειας.

Με αυτό τον τρόπο διαμορφώνεται το νέο πλαίσιο, σύμφωνα και με τις δικές μας θέσεις, που είχαμε θέσει στις συναντήσεις μας με το Ανθρώπινο Δυναμικό.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την εν λόγω Κλαδική ΣΣΕ, αναφορικά με τις 2 επιπρόσθετες μέρες, αυτές λαμβάνονται εφόσον έχει δηλωθεί στον προγραμματισμό αδειών η εξάντληση της κανονικής άδειας, εντός του ημερολογιακού έτους.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Τ.Π.

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

Γιάννης Κάκκας           Στέλιος Μουλακάκης

Page 1 of 46

Go to top