ΣΕΤΠ

Ανακοίνωση Νο 79

Δράση και υπευθυνότητα απέναντι στις προθέσεις της Τράπεζας

 

Συνάδελφοι,

Κατόπιν της επιστολής που, από χθες 21/10/2019, δίνεται στους συναδέλφους του RBUπου έχουν επιλέξει την παραμονή τους στην Τράπεζα, ζητήσαμε άμεσα και πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η Διοίκηση της Τράπεζας, αντί να βρει λύσεις για την απασχόληση των παραπάνω συναδέλφων στο πλαίσιο της Συμφωνίας και των δεσμεύσεων που ανέλαβε, απέναντι στον Σύλλογό μας και την ΟΤΟΕ, επινοεί αυθαίρετα και μονομερώς, προσχηματικές και αδιέξοδες προτάσεις προς τους εργαζόμενους, που δεν έχουν σχέση, ούτε με τη Συμφωνία, ούτε με τον Οργανισμό μας και για τους λόγους αυτούς κρίνονται από εμάς ως απαράδεκτες.

Read more: Δράση και υπευθυνότητα απέναντι στις προθέσεις της Τράπεζας

Ανακοίνωση Νο 78

Η πιστή τήρηση της Συμφωνίας, παραμένει η εγγύηση

για το μέλλον των εργαζομένων και της Τράπεζας

Συνάδελφοι,

Την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου, συνεδρίασε η Εκτελεστική Γραμματεία της ΟΤΟΕ με θέμα την εφαρμογή της Συμφωνίας ΟΤΟΕ - ΣΕΤΠ - ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ για τους εργαζόμενους του RBU. Εξετάστηκαν, ειδικότερα, οι καθυστερήσεις στις τοποθετήσεις των συναδέλφων σε νέα θέση, με βάση τα οριζόμενα στον Οργανισμό Προσωπικού της Τράπεζας, όπως προβλέπεται από τη Συμφωνία.

Σε προηγούμενο χρόνο, η Τράπεζα ενημέρωσε όλα τα Σωματεία για τα επόμενα βήματα που σχεδιάζει (ανακοίνωση Νο 77).

Οι θέσεις του Συλλόγου μας και της ΟΤΟΕ, επικαιροποιημένες και από την απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΤΟΕ, ήταν και παραμένουν:

Read more: Η πιστή τήρηση της Συμφωνίας, παραμένει η εγγύηση για το μέλλον των εργαζομένων και της Τράπεζας

Ανακοίνωση Νο 76

 

Διεκδικούμε νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση

για όλους τους εργαζόμενους στην Τράπεζα Πειραιώς

revivalsa photo802

Συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, συνάντηση του Συλλόγου μας με τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, στο πλαίσιο της έναρξης διαπραγματεύσεων για την κατάρτιση της νέας Επιχειρησιακής Σύμβασης στην Τράπεζα.

Read more: Διεκδικούμε νέα Επιχειρησιακή Σύμβαση για όλους τους εργαζόμενους στην Τράπεζα Πειραιώς

Ανακοίνωση Νο 77

 

Ούτε ένα βήμα πίσω από τη Συμφωνία

του Συλλόγου μας και της ΟΤΟΕ με την Τράπεζα

 

Συνάδελφοι,

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση του Συλλόγου μας με τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, με θέμα τις τοποθετήσεις των συναδέλφων που εργάζονταν στο RBU.

Από την πλευρά της η Τράπεζα μας ανακοίνωσε τις επιλογές που θα προτείνει στους συναδέλφους που μέχρι τώρα έχουν αρνηθεί να συνεχίσουν την εργασία τους στη νέα εταιρία.

Read more: Ούτε ένα βήμα πίσω από τη Συμφωνία του Συλλόγου μας και της ΟΤΟΕ με την Τράπεζα

Ανακοίνωση Νο 75

Κυρίαρχη και ισχυρή η Συμφωνία Συλλόγου και Τράπεζας

Ο λόγος στους εργαζόμενους

για το δανεισμό τους στη νέα εταιρία διαχείρισης κόκκινων δανείων.

 

Συνάδελφοι,

Η Συμφωνία του Συλλόγου μας με την ΟΤΟΕ και τη Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς, για τους εργαζόμενους στο RBU, είναι κυρίαρχη στις εξελίξεις που αφορούν στη διαδικασία μεταφοράς της διαχείρισης των κόκκινων δανείων στη νέα εταιρία «IntrumHellas».

H Συμφωνία αυτή, είναι - και αποδεικνύεται στην πράξη – ισχυρή, δεδομένου ότι η Τράπεζα είναι υποχρεωμένη να αποδεχτεί την επιλογή των εργαζόμενων που δεν επιθυμούν να ενταχθούν στη νέα εταιρία και τους προτείνει συμβάσεις δανεισμού ορισμένου χρόνου, οι οποίες, είναι και πάλι στη δική τους ευχέρεια, σύμφωνα με το Νόμο, να τις αποδεχθούν.

Read more: Κυρίαρχη και ισχυρή η Συμφωνία Συλλόγου και Τράπεζας

Page 1 of 48

Go to top