Αναζητήστε

Ανακοίνωση Νο 22

ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΤΠ ΣΤΟ CHRISTMAS FACTORY

chrthe

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας κάθε χρόνο διοργανώνει την περίοδο των Χριστουγέννων, θεατρική παράσταση για τα παιδιά των μελών. Φέτος εξαιτίας της πανδημίας και προκειμένου να μην αποτελέσει η εκδήλωση αιτία μετάδοσης του ιού, αντί της θεατρικής παράστασης, εξασφαλίσαμε εισιτήρια για τα παιδιά των μελών μας, στο CHRISTMAS FACTORY.

Το «The Christmas Factory» που αποτελεί το μεγαλύτερο, ασφαλέστερο και πιο φωτεινό χριστουγεννιάτικο πάρκο της πόλης σε ανοιχτό χώρο, έρχεται για όγδοη χρονιά στην Αθήνα, να σπείρει τη μαγεία και να αναβιώσει το πνεύμα των Χριστουγέννων και φέτος για όλη την εορταστική περίοδο, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, που μας υποδέχεται με όλα τα μέτρα προστασίας.

  • Είσοδος θα επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο, με την επίδειξη του αντίστοιχου πιστοποιητικού στις εισόδους της εκδήλωσης.
  • Παιδιά από 4 έως 18 ετών εισέρχονται με self-test48ωρου.
  • Αποστάσεις ασφαλείας στα σημεία συνωστισμού (Ταμεία εισόδου, εσωτερικά ταμεία) με υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σημεία αυτά.

Η είσοδος θα γίνεται με λίστα στα σημεία εισόδου, όπου τα παιδιά θα εισέρχονται δωρεάν (έχει προπληρωθεί το εισιτήριο από το Σύλλογο), ενώ οι συνοδοί θα πληρώνουν 5€ αντί για 6€. Επιπλέον, εξασφαλίσαμε έκπτωση σε 2 ροφήματα (ζεστή σοκολάτα από 4€ σε 2,5 € και ζεστό κρασί από 5€ σε 2,5€).

Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι – μέλη μας, παρακαλούνται όπως αποστείλουν email συμμετοχής έως 6 Δεκεμβρίου, ώστε να διαμορφωθεί η λίστα εισόδου των συνοδών, στους κάτωθι:

Θεοδώρου Χαρά This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Mπέλλος Φώτης This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Tζίφα Νάνσυ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Ψιλιώτης Κώστας This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,

αναγράφοντας τον αριθμό των παιδιών (παιδιά έως 2 ετών είναι δωρεάν και δεν είναι απαραίτητο να δηλωθούν) και των συνοδών τους καθώς και email ή κινητό επικοινωνίας. Η αναφορά των ανωτέρω στοιχείων είναι υποχρεωτική για λόγους πρωτοκόλλου covid και συνεπάγεται αυτόματα την αποδοχή των όρων περί προσωπικών δεδομένων.

Η επίσκεψη στο ChristmasFactoryθα μπορεί να γίνει από τις 9 Δεκεμβρίου και μετά, με την αναφορά στα ταμεία εισόδου του ονοματεπωνύμου του συναδέλφου.

 

Ο Πρόεδρος                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Στέλιος Μουλακάκης                          Βάιος Νάκος

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top