Αναζητήστε

Ανακοίνωση Νο 44

itsourdaytoday

Οι 7 γυναίκες του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας μιλούν για την ημέρα της γυναίκας. Μαζί τους τιμούμε την ημέρα της γυναίκας, επειδή:

«Γυναίκα!!! Εργαζόμενη… Μητέρα… Νοικοκυρά… Ερωμένη… Δεν αγωνίζεται μονάχα για να ομορφύνει τον κόσμο γύρω της. Αγωνίζεται για να διεκδικήσει τα πάντα, να κατακτήσει την ελπίδα, να γεννήσει ζωή! »

Αθανίτη Χρύσα

 

«Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να γιορτάσουν οι γυναίκες την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Όλοι σας, είμαι σίγουρη, μπορείτε να σκεφτείτε από έναν. Εγώ κρατάω ότι η γυναίκα είναι μια πρόσκληση και ένα πλάνο προς την ευτυχία…»

Γεωργίου Δανάη

 

«Αν και πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα σκέφτεται διαφορετικά… Να ζεις, να γελάς, να χαίρεσαι, να πονάς, να επιλέγεις, να πολεμάς για όσα πιστεύεις και αγαπάς… Η Ζωή είναι γυναίκα και η γυναίκα είναι ζωή…»

Δουμπιώτη Δώρα

 

«Σε μία εποχή που μας λέει «τρέχα» και «γίνε», το να είσαι αυτό που είσαι, είναι απλά υπέροχο… Γυναίκα! Αφήνουμε πίσω ό,τι δεν μας πάει μπροστά, νιώθουμε περήφανες για ό,τι έχουμε καταφέρει, μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα!!»

Θεοδώρου Χαρά

 

«Χρόνια πολλά στις γυναίκες ηρωίδες: Στη Μάνα, Στη Γιαγιά, Στη Φίλη, Στη Συνάδελφο, Στη σύζυγο, Στην αδελφή»

Πιτσινέλη Έλενα

 

«(A)Ορατές- Καθημερινά(ες) Μαχήτριες»

Τζανάκη Σάνου Αρετή Βάνια

 

«H γυναίκα είναι το σύμβολο της ομορφιάς, της αγάπης και της ισορροπίας των πραγμάτων. Είναι η μήτρα των καλών πεπραγμένων. Είναι η ελπίδα και το φως για το μέλλον

Τζίφα Νάνσυ

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top