Αναζητήστε

Ανακοίνωση Νο 53

 

Γενική Συνέλευση Σ.Ε.Τ.Π.: Το βήμα των εργαζομένων!

 

 1648965946882

 

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς ολοκλήρωσε το Σάββατο 2 Απριλίου 2022, τις εργασίες της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης, με την υπερψήφιση του Διοικητικού και Οικονομικού του Απολογισμού, με ποσοστά 97.3% και 95,7% αντίστοιχα.

Η Συνέλευση, μετά από τρία χρόνια, πραγματοποιήθηκε δια ζώσης, δόθηκε όμως και η δυνατότητα παρακολούθησης της με διαδικτυακό τρόπο.

Τις εργασίες τιμήσαν με την παρουσία τους, ο Πρόεδρος της ΟΤΟΕ Γιώργος Μότσιος και ο Αντιπρόεδρος Σωτήρης Σαξώνης. Στην ομιλία του, ο Πρόεδρος της ΟΤΟΕ, απηύθυνε χαιρετισμό στις εργασίες και ανέλυσε τις παραμέτρους της νέας Κλαδικής μας Σύμβασης.

 

Την Συνέλευση όμως τιμήσαν με την – διαρκή - παρουσία τους και 250 περίπου συνάδελφοι, ενώ συνολικά την παρακολούθησαν πάνω από 350 συνάδελφοι, μέσω διαδικτύου. Υπήρξε μεγάλος αριθμός ομιλητών, που εξέφρασαν τις σκέψεις, τις αγωνίες και τους προβληματισμούς τους, αλλά και τοποθετήσεις που παρουσίασαν τα πεπραγμένα όσων αντιμετωπίσαμε το έτος που πέρασε. Η Συνέλευση μας είναι το βήμα των εργαζομένων. Εκείνων που δίνουν στο Σύλλογο, τη δύναμη για την ευθύνη. Είναι η βάση του Συλλόγου και  της λειτουργίας του με αρχές, την ενεργή σχέση, την ενημέρωση, την συμμετοχή, την ηθική στάση και κυρίως την αλήθεια.

Συνάδελφοι,

Η δύναμη του Συλλόγου είναι οι εργαζόμενοι και η δύναμη των εργαζόμενων ο Σύλλογος. Αυτή η αμφίδρομη, ενεργή σχέση πρέπει με κάθε τρόπο να συνεχίσει να αναπτύσσεται. Από την μεριά μας και στο πλαίσιο αυτής της νέας συμφωνίας του Συλλόγου με τους συναδέλφους, θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να γιγαντωθεί αυτή η σχέση και να τιμούμε την εμπιστοσύνη σας.  

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος                                         Ο Γεν. Γραμματέας

Στέλιος Μουλακάκης                          Βάιος Νάκος

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top