Αναζητήστε

Ανακοίνωση Νο 66

 

Απεργία 21 Ιουνίου 2022

Οργανώνουμε την αντίδρασή μας

Συνάδελφοι,

Προετοιμάζοντας την απεργία της Τρίτης 21 Ιουνίου, που προκήρυξε ο Σύλλογος, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, αποφάσισε ομόφωνα να ενεργοποιήσει το απεργιακό ταμείο, κατ’ εξαίρεση του καταστατικού του, ώστε να υποστηρίξει την συμμετοχή και τους συνάδελφους, που θα απεργήσουν.

Το δικαίωμα στην απεργία είναι ιερό και νομικά κατοχυρωμένο, αποτελεί δε την υψίστη πράξη αντίδρασης των εργαζομένων. Το δικαίωμα στην απεργία, δεν μπορεί κανένας να το παρεμποδίσει, να το παρενοχλήσει, ή έστω οχλήσει αφήνοντας υπόνοιες. Ακόμα και η ερώτηση για την δήλωση πρόθεσης απεργίας, είναι πέρα από τα όρια. Η παρεμπόδιση απεργίας είναι ποινικό αδίκημα, προς γνώση όλων. Σε περίπτωση εμφάνισης τέτοιων φαινόμενων, οι συνάδελφοι καλούνται να μας ενημερώσουν.

 

Συνάδελφε,

Δεν ξεχνάμε ότι εξίσου σημαντική με την απεργία, είναι και η συμμετοχή σου στην παράσταση διαμαρτυρίας, την Τρίτη 21 Ιουνίου στις 11.00 π.μ. στο κεντρικό κτίριο Αμερικής 4 και στο κτίριο της οδούς Αριστοτέλους στην Θεσσαλονίκη.

Κλιμάκια του Συλλόγου θα βρεθούν σε όλους τους χώρους εργασίας, ή διαδικτυακά, προκείμενου να ενημερώσουν για την απεργία μας.

Η ώρα να ακουστεί η φωνής μας έφτασε, την Τρίτη 21 Ιουνίου θα φωνάξουμε όλοι μαζί.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος                       Ο Γενικός Γραμματέας

Στέλιος Μουλακάκης           Βάιος Νάκος

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top