Αναζητήστε

Ενημερωτικό σημείωμα Νο 33

Ξεκινά η πίστωση των ποσών

Συνάδελφοι,

Κατόπιν απαίτησης του Συλλόγου για την αναλυτική ενημέρωση των συναδέλφων ως προς την καταβολή των αναλογούντων ποσών που προκύπτουν αφενός από την εφαρμογή της Επιχειρησιακής και αφετέρου από την καταβολή του μπόνους όπως αυτό αποφάσισε η Διοίκηση της Τράπεζας, η Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, μας ενημέρωσε για τα ακόλουθα:

1. Καταβολή εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης για τους εργαζομένους, όπως αυτή καθορίστηκε στην πρόσφατη Επιχειρησιακή Σύμβαση: Αυτή θα καταβληθεί μέσω προπληρωμένης κάρτας «Σκλαβενίτης». Σε περίπτωση που οι εργαζόμενοι δεν έχουν καταστήματα «Σκλαβενίτης» στην περιοχή που διαμένουν, τότε θα λάβουν κάρτες «EdenRed». Η πίστωση θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες στους δικαιούχους οι οποίοι έχουν ακολουθήσει τις οδηγίες που τους εστάλησαν μέσω email (όσοι συνάδελφοι δεν έχουν ακόμα πραγματοποιήσει τη διαδικασία, θα πρέπει να την υλοποιήσουν άμεσα). Σημειώνουμε, ότι όσοι συνάδελφοι έχουν δηλώσει απώλεια της κάρτας τους, θα λάβουν τη νέα εντός περίπου 10 ημερών.

 

2. Καταβολή επιδόματος ειδικών ρόλων, όπως επίσης προκύπτει από την Επιχειρησιακή Σύμβαση: και αυτή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με την παραπάνω διαδικασία, το μήνα Οκτώβριο.

3. Καταβολή δωροεπιταγών τριτέκνων και πολυτέκνων (Επιχειρησιακή Σύμβαση, 60€ ανά τέκνο): Η καταβολή τους θα γίνει με κάρτες «MyBenefits» και η πίστωση των ποσών, θα ολοκληρωθεί μέχρι απόψε.

4. Καταβολή μπόνους παραγωγικότητας (όπως αυτό θα καταβληθεί με απόφαση της Διοίκησης): Όπως μας ενημέρωσε η ΔΑΔ, ο επιμερισμός των ποσών θα γίνει ως εξής:

  • Μέχρι το ποσό των 1450€ περίπου, θα γίνει σε κάρτα «Σκλαβενίτης».
  • Τα επιπλέον 300€, θα πιστωθούν σε κάρτα «EdenRed».
  • Το όποιο επιπλέον ποσό, καταβλήθηκε μέσω της μισθοδοσίας Σεπτεμβρίου.

5. Για την ενημέρωση των συναδέλφων, δημιουργήθηκε από τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, συγκεκριμένη καταχώρηση μέσω του HRMS, μέσω της οποίας θα γίνεται ανάλυση των καταβολών και εξατομικευμένα θα ανατρέχει κάθε συνάδελφος.

 

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος                       Ο Γεν. Γραμματέας

Στέλιος Μουλακάκης            Βάιος Νάκος

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top