Ανακοίνωση Νο 88

Εθελοντική αιμοδοσία ΣΕΤΠ.

aimodosia

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος έχει προγραμματίσει εθελοντική αιμοδοσία για τις ακόλουθες ημερομηνίες:

  • ·Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 στο κτίριο της Λ. Συγγρού 87,  ώρα 11.00 – 17.00 και
  • Την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 στα γραφεία του Συλλόγου, Καραγεώργη Σερβίας 2, στον 5ο όροφο και ώρα 11.00 – 17.00.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί από το Νοσοκομείο Παίδων « Αγία Σοφία» και απευθύνεται σε όλους όσους εργάζονται στην Τράπεζα και στους υπαλλήλους των θυγατρικών εταιριών του Ομίλου.

Για την αιμοδοσία είναι απαραίτητος ο ΑΜΚΑ του αιμοδότη.

Οι συνάδελφοι θα πρέπει να προσέλθουν με προσυμπληρωμένη τη φόρμα αιμοδότη, ώστε να περιοριστεί κατά το δυνατόν περισσότερο, ο χρόνος παραμονής στο χώρο αιμοδοσίας.

Είναι επίσης αυτονόητο, ότι η αιμοληψία θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όλες τις διαδικασίες και διατάξεις υγιεινής και προστασίας από το συνεργείο αιμοληψίας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».

Για όσους συναδέλφους δεν είναι εφικτό για οποιοδήποτε λόγο να προσέλθουν στην αιμοδοσία του Συλλόγου μας, στις συγκεκριμένες ημερομηνίες, υπάρχει η δυνατότητα να δώσουν αίμα σε οποιοδήποτε Νοσοκομείο επιλέξουν και σε οποιαδήποτε ημερομηνία, αναφέροντας στην αιμοδοσία, ότι δίνουν αίμα για την τράπεζα αίματος του Συλλόγου Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς (Σ.Ε.Τ.Π.), με κωδικό 13004. Σε κάθε περίπτωση θα λάβουν βεβαίωση την οποία θα πρέπει να αποστείλουν τόσο στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού, για τη λήψη της διήμερης άδειας, όσο και στο Σύλλογό μας, για την ενημέρωση της τράπεζας αίματος.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους, ανεξαρτήτως Συλλόγου, που επιθυμούν να δώσουν αίμα, να μη διστάσουν να δηλώσουν συμμετοχή.

Την δεύτερη ημέρα της αιμοδοσίας, στα γραφεία του Συλλόγου στο Σύνταγμα, δίνεται η δυνατότητας συμμετοχής σε όσους επιθυμούν, ανεξαρτήτως αν είναι εργαζόμενοι στην Τράπεζα. Με αυτό το δεδομένο, καλούμε τους συναδέλφους να προτείνουν τη δυνατότητα αυτή σε όσα περισσότερα άτομα, ώστε να ενισχυθεί τόσο η τράπεζα αίματος, όσο και η αιμοδοσία του Συλλόγου μας.

Υπενθυμίζουμε ότι οι αιμοδότες δικαιούνται δύο ημέρες ειδικής άδειας μέσα στο χρόνο, για κάθε αιμοδοσία και μέχρι τέσσερις εάν οι αιμοδοσίες είναι δύο ή περισσότερες. (η άδεια δεν μεταφέρεται στον επόμενο χρόνο).

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ! ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΥΣ!

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος                          Ο Γεν. Γραμματέας
Στέλιος Μουλακάκης       Βάιος Νάκος 

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top