Αναζητήστε

Ανακοίνωση Νο 104

ΑΥΡΙΟ 29/11 ΔΕ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ

 

Συνάδελφοι,

Όλοι οι εργαζόμενοι στην Τράπεζα, απεργούμε αύριο 29 Νοεμβρίου, συμμετέχουμε και διατρανώνουμε την αντίθεσή μας στα σχέδια της Διοίκησης για απομείωση των εργαζομένων και συρρίκνωση της Τράπεζας. Συμμετέχουμε όλοι, στις συγκεντρώσεις, αύριο στις 8 π.μ., που θα πραγματοποιηθούν, στην Αθήνα, στο κτίριο Μιχαλακοπούλου, στη Θεσσαλονίκη, στο κτίριο Αριστοτέλους, στα Γιάννενα, στο κατάστημα οδού Δαγκλή και στη Λάρισα, στο κατάστημα Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Απεργούμε, ενάντια στον εμμονικό σχεδιασμό της Διοίκησης, που θέλει ο ψηφιακός μετασχηματισμός της Τράπεζας να γίνει, στοχεύοντας τους εργαζόμενους.

Η Τράπεζα αφού ξεπέρασε τις δύσκολες μέρες, οφείλει σήμερα να εστιάσει στην αναπτυξιακή της πορεία και στην αξιοποίηση του κάθε εργαζόμενου που έβαλε πλάτη και συνέβαλε καθοριστικά στα σημερινά θετικά αποτελέσματα.

Η απεργία είναι συνταγματικό δικαίωμα. Η συμμετοχή των εργαζομένων στην αυριανή απεργία, δεν αποτελεί άλλοθι για κανένα στέλεχος να ρωτά τους εργαζόμενους για τη συμμετοχή τους. Η πρακτική αυτή επιφέρει νομικές συνέπειες και τους καλούμε να σταματήσουν τώρα.

 

Σε αυτή την απεργία είμαστε μαζί, όλοι οι εργαζόμενοι!

Όλοι μαζί, για το μέλλον μας!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 29 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 29/11

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ – ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ – ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΜΕ

ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας
Στέλιος Μουλακάκης         Βάιος Νάκος

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top