Αναζητήστε

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΤΟΕ

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για αθλητικές δραστηριότητες

 
Η Ο.Τ.Ο.Ε. στο πλαίσιο του προγραμματισμού της δράσης της για το 2023, προχώρησε στη συγκρότηση των ομάδων πολιτισμού, αθλητισμού, έρευνας, εκπαίδευσης και κοινωνικών δράσεων.

Ειδικότερα, η Ομάδα Αθλητισμού επανέρχεται και οργανώνει τη δράση της για τον εργασιακό αθλητισμό και τα Πρωταθλήματα των Τραπεζοϋπαλλήλων στα ατομικά και συλλογικά αθλήματα για το έτος 2023.

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού δράσης της Ομάδας Αθλητισμού για το έτος 2023, έχουν κατατεθεί προτάσεις, που αφορούν και σε νέες δραστηριότητες,όπως :

 

Αγωνίσματα δρόμου
Yoga
Pilates
Παραδοσιακούς και άλλους χορούς
Αγωνιστικό Τάβλι (Backgammon)
εκτός από αυτές που υπήρχαν ανέκαθεν:
ΜΠΑΣΚΕΤ
ΒΟΛΕΥ
ΤΕΝΝΙΣ
ΣΚΑΚΙ
BEACH VOLLEY
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σύλλογος μας διαχρονικά συμμετέχει και πρωταγωνιστεί στις αθλητικές διοργανώσεις της Ομοσπονδίας, τόσο σε ομαδικό επίπεδο (Μπάσκετ – Βόλεϊ) όσο και στα ατομικά αθλήματα.

Για την αρτότερη διοργάνωση των πρωταθλημάτων, χρειάζεται να εκδηλωθεί η πρόθεση συμμετοχής των συναδέλφων στα ατομικά αγωνίσματα. Οι ομάδες μας ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΒΟΛΕΪ θα συμμετάσχουν κανονικά, εφόσον γίνει η προκήρυξη για τα ομαδικά.
 
Οι συνάδελφοι μέλη του Συλλόγου μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα εν λόγω πρωταθλήματα σε ατομικό επίπεδο: (ΣΚΑΚΙ – TENNIS – PINGPONG), παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν με τον Ψιλιώτη Κωνσταντίνο στο email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής των πρωταθλημάτων θα ανακοινωθούν μετά την συγκέντρωση των ενδιαφερόμενων συνάδελφων από κάθε Σύλλογο.

Υπενθυμίζεται, ότι απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής αθλητών σε οποιοδήποτε από τα παραπάνω αθλήματα είναι η έκδοση ή ανανέωση του Ατομικού Δελτίου του Αθλητή.


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΕΤΠ 

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top