Αναζητήστε

Ανακοίνωση Νο 129

Πρόσθετες καλύψεις στο NN7000 έχουμε και ο Σύλλογος τις παρέχει δωρεάν προς τα μέλη του.

Συνεχίζουμε να διεκδικούμε το ιατροφαρμακευτικό πρόγραμμα που οι εργαζόμενοι χρειάζονται.

Συνάδελφοι,

Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους, ότι από τον Δεκέμβριο του 2020, παρέχουμε δωρεάν για τα μέλη μας και τις οικογένειές τους, σε συνεργασία με την εταιρία FamilyCare, πρόγραμμα πρόσθετων καλύψεων, με κόστος που έχει επωμιστεί ο Σύλλογος. Το πρόγραμμα αυτό συμπληρώνει τις καλύψεις από τον ΕΟΠΥΥ και το ομαδικό ιατροφαρμακευτικό πρόγραμμα υγείας του ΤΕΑ (NN7000).

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα FamilyCare του Συλλόγου, περιλαμβάνει:

  • Το σύνολο των μελών του Συλλόγου μας και τα των πρόσθετα μέλη τους που είναι εγγεγραμμένα στο NN
  • Τις οικογένειες των μελών μας και πιο συγκεκριμένα, συζύγους, παιδιά, γονείς μέλους και γονείς συζύγων, που δεν είναι εγγεγραμμένα στο NN
  • Δωρεάν νοσηλεία για τα μέλη του NN7000 (χωρίς δηλαδή την καταβολή του εκπιπτόμενου ποσού των 500€) σε 16 Ιδιωτικά Νοσοκομεία και Κλινικές (στις Κλινικές με κίτρινο χρώμα στη συνημμένη λίστα).
  • Έκπτωση σε 90 Ιδιωτικά Νοσοκομεία & Κλινικές πανελλαδικά από 10 έως 40% στο σύνολο των εξόδων νοσηλείας η οποία αφαιρείται από το εκπιπτόμενο ποσό (500€) ή το μηδενίζει.
  • Οι γονείς και των δύο συζύγων που καλύπτονται μόνο από τον ΕΟΠΥΥ, μπορούν να ενταχθούν σε ειδικά εκπτωτικά «πακέτα» χειρουργικών επεμβάσεων ή να τύχουν εκπτώσεων από 10 έως 40% επί του ιδιωτικού τιμοκαταλόγου στα έξοδα νοσηλείας τους.
  • Λίστα νοσηλευτικών ιδρυμάτων (επισυνάπτεται), σε όλη την Ελλάδα, στα οποία αφορά η συμφωνία. Η λίστα αυτή ενημερώνεται διαρκώς.
  • Δωρεάν αναβάθμιση της θέσης νοσηλείας σε δίκλινο δωμάτιο.

Διαχείριση νοσηλείας:

Για την εξυπηρέτηση σας, πριν την νοσηλεία και πριν την έκδοση παραστατικού από το νοσηλευτικό ίδρυμα, πρέπει να καλέσετε στο 210.2322.997 ή στο 6986.500.401.

Έχουμε συμβληθεί με την 24ωρη γραμμή υγείας FamilyCare, όπου θα απαντήσει επαγγελματίας διαχειριστής, φυσικό πρόσωπο και όχι ρομπότ.

Ο επαγγελματίας διαχειριστής της νοσηλείας θα αναλάβει:

  • Τη συμβουλή και ενημέρωση του μέλους που πρόκειται να νοσηλευθεί για τη διαδικασία και τη συμφωνηθείσα έκπτωση.
  • Την επικοινωνία με το νοσηλευτικό ίδρυμα και όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την απόδοση της ανάλογης έκπτωσης πριν από την οικονομική εκκαθάριση της νοσηλείας.

Απαιτείται από όλους τους συναδέλφους, να είναι ενημερωμένοι για τις παροχές του ομαδικού μας προγράμματος (NN7000), ακόμα και για τις ιδιαίτερες καλύψεις ανά νοσοκομείο, όπως αυτές περιγράφονται στο φυλλάδιο όρων παροχών NN(από τη σελίδα 13 και μετά). Ενδεικτικά, καλύπτονται ήδη δωρεάν επισκέψεις όλο το 24ωρο σε εφημερεύοντες ιατρούς κάθε νοσοκομείου, όπως επίσης και δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις από 300€ και πάνω στα «επείγοντα», σε όλα σχεδόν τα συμβεβλημένα νοσοκομεία. Μέριμνα του Συλλόγου, είναι να καλυφθούν πραγματικά με το FamilyCare, παροχές που το ομαδικό πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει. Κάτι που ως σήμερα μπορεί να επιβεβαιωθεί από περισσότερες από 700 περιπτώσεις νοσηλείας.

Ζωντανή όμως παραμένει η διεκδίκηση του στόχου μας, που είναι η περαιτέρω βελτίωση της λειτουργίας και των καλύψεων του ομαδικού μας προγράμματος από την Τράπεζα και σε αυτόν μας τον στόχο θα παραμείνουμε προσηλωμένοι.

Σε κάθε περίπτωση οι συνάδελφοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσουν ή όποια διευκρίνιση χρειάζονται.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος                                                     Ο Γεν. Γραμματέας

Στέλιος Μουλακάκης                      Βάιος Νάκος

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top