Αναζητήστε

Ανακοίνωση Νο 134

Απόδοση ποσού ειδικών ρόλων και στους συναδέλφους με διπλό ρόλο - καθήκοντα

 

Συνάδελφοι,

Έπειτα από συστηματικές παρεμβάσεις και προσπάθειες του Συλλόγου, πετύχαμε να αποδοθεί το εφάπαξ ποσό που προβλέπεται από την επιχειρησιακή μας Σύμβαση, για τους ειδικούς ρόλους και στους συναδέλφους που διατηρούν διπλό ρόλο και αδίκως είχαν εξαιρεθεί.

Συγκεκριμένα, από την ημέρα που αποδόθηκε το ποσό των ειδικών ρόλων, εμφανίστηκε μία άδικη μεταχείριση για τους συνάδελφους που εκτελούσαν διπλά καθήκοντα (συνήθως προϊστάμενοι που έχουν ταυτόχρονα ανατεθειμένο πελατολόγιο uppermass). Από την ημέρα εκείνη προχωρήσαμε σε συνεχείς παρεμβάσεις και διαπραγματεύσεις, προκειμένου να επικρατήσει η ουσία της εκτέλεσης των καθηκόντων και όχι ο τύπος της ονομασίας των καθηκόντων αυτών.

Το αίτημα μας για την ορθή απόδοση του ποσού συμφωνήθηκε με τη Διοίκηση να αποδοθεί στους συναδέλφους το επόμενο διάστημα (πιθανά εντός του μηνός Απριλίου), με μορφή προπληρωμένης κάρτας, αξίας 200€, όπως είχε αποδοθεί και στους ειδικούς ρόλους.

Μόνιμος στόχος μας είναι να επιτύχουμε την αύξηση του ποσού, ώστε να αντικατοπτρίζει τη συμβολή των ρόλων στην επιτυχία των στόχων της Τράπεζας.

Συνεχίζουμε την πάγια διεκδίκησή μας, για τη θεσμοθέτηση επιδόματος για τις θέσεις ευθύνης, ώστε να αποκατασταθεί μία διαχρονική αδικία και να διαχωρίζεται ουσιαστικά και μισθολογικά (μέσω επιδόματος) η εργασία των προσώπων που προΐστανται σε καταστήματα και υπηρεσίες.  

Αυτή η μικρή επιτυχία αποτυπώνει τη μεθοδική προσπάθεια του Συλλόγου που δεν εγκαταλείπει τη διεκδίκηση.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας

Στέλιος Μουλακάκης          Βάιος Νάκος

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top