Αναζητήστε

Ανακοίνωση Νο 160

Πρωτοβουλία του ΣΕΤΠ στην ΟΤΟΕ για συντονισμό δράσης όλων των συλλόγων

Συνάδελφοι,

Κατόπιν της ανακοίνωσης του νέου προγράμματος εθελουσίας αποχώρησης από την Τράπεζα, υπενθυμίζουμε και τονίζουμε προς όλους τους συναδέλφους, ότι τα προγράμματα αυτά είναι και πρέπει να παραμείνουν στην απόλυτη εθελοντική βούληση του κάθε εργαζόμενου.

Κατόπιν όμως των πρακτικών της Διοίκησης, όπου βλέπουμε σε εξέλιξη έναν απόλυτα στοχευμένο διαχωρισμό των εργαζομένων, προκειμένου να τους ασκηθεί πίεση και να αρθεί η εθελοντική βούληση, προχωρήσαμε άμεσα σε ενημέρωση της ΟΤΟΕ. Εκεί εκθέσαμε την ανάγκη να αντιμετωπιστεί το ζήτημα συλλογικά, πέρα από τις μεμονωμένες δράσεις κάθε συλλόγου ξεχωριστά.

Μετά από αυτή την πρωτοβουλία μας, η ΟΤΟΕ συγκαλεί σύσκεψη των προεδρείων όλων των συλλόγων στην Τράπεζα, την Πέμπτη 19/10/2023, προκειμένου να συντονιστούν οι ενέργειές μας.

Μυστικές διπλωματίες και παρασκηνιακές συναντήσεις που υπέπεσαν στην αντίληψή μας, πρέπει να σταματήσουν γιατί δεν εξυπηρετούν το συμφέρον του συνόλου των εργαζομένων και μένουμε μακριά από αυτές.

Μένουμε όμως δίπλα σε κάθε συνάδελφο και στηρίζουμε την επιλογή και την απόφαση του. Στηρίζουμε την εργασία μας, με όπλα μας τη συλλογικότητα και τις συλλογικές μας συμβάσεις.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος                  Ο Γενικός Γραμματέας

Στέλιος Μουλακάκης       Βάιος Νάκος

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top