Αναζητήστε

Ενημερωτικό σημείωμα Νο 56

Πρόγραμμα υγείας Family Care

Επικαιροποίηση παροχών και νοσοκομείων

Προνομιακή τιμολόγηση για οδοντιατρικές παροχές

Συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο της προσπάθειας, για ένταξη πρόσθετων νοσηλευτικών καλύψεων και παροχών, για τα μέλη μας, πρόσθετα στις καλύψεις του ομαδικού ιατροφαρμακευτικού προγράμματος, ο Σύλλογός μας διατηρεί εδώ και χρόνια μια πολύ επιτυχημένη συνεργασία με την εταιρεία FamilyCare.

Σε αυτό το πρόγραμμα υγείας, έχουμε εντάξει όλα τα μέλη του Συλλόγου μας, τις οικογένειές τους και τους γονείς και των δύο συζύγων και καλύπτουμε το συνολικό κόστος των εισφορών.

Πέρα από τις καλύψεις επί του ποσού απαλλαγής για τους συναδέλφους και τα συμβεβλημένα στο ομαδικό ιατροφαρμακευτικό πρόγραμμα, μέλη των οικογενειών τους, παρέχονται στους γονείς και των δύο συζύγων που καλύπτονται μόνο από τον ΕΟΠΥΥ:

  • Εκπτώσεις στα έξοδα νοσηλείας στα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία από 10 έως 40%.
  • Ειδικά εκπτωτικά χειρουργικά πακέτα νοσηλείας όταν ο ασθενής έχει επιλέξει τον δικό του χειρουργό.
  • Πλήρη χειρουργικά πακέτα με ειδικά χαμηλό κόστος, περιλαμβανομένης της αμοιβής του χειρουργού από μεγάλες ιδιωτικές κλινικές, όπως του Ιατρικού Ομίλου Αθηνών, του ΙΑΣΩ κ.α.
  • Οι χειρουργοί που προτείνονται είναι διευθυντές κλινικών.
  • Θεραπείες ή χειρουργικές νοσηλείες σε προσυμφωνημένο κόστος που ο ασθενής γνωρίζει εκ των προτέρων.
  • Παρέχεται 2η γνώμη από επικεφαλής κλινικών όπως είναι του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, των Κλινικών Ψυχικού, Περιστερίου, Π. Φαλήρου, των Κλινικών του ΙΑΣΩ (Γενική, Γυναικολογική, Παιδιατρική), του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών, του Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης κ.α..

 

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ (επί του παρόντος μόνο Αττική)

Μέσω του FamilyCare, εξασφαλίσαμε και σας παρουσιάζουμε και ειδική συμφωνία με το οδοντιατρικό κέντρο AthensPerio, με συμφωνημένο τιμοκατάλογο οδοντιατρικών και χειρουργικών περιστατικών ο οποίος επισυνάπτεται.

Για να δοθεί ειδική τιμολόγηση στον ενδιαφερόμενο πρέπει πρώτα να καλέσει στο τηλεφωνικό κέντρο 210 2322 997 (επισυνάπτεται οδοντιατρικός τιμοκατάλογος).

Στο ειδικό τιμολόγιο εντάσσονται τα μέλη του Συλλόγου, ο/η σύζυγος, τα παιδιά και οι γονείς και των δύο συζύγων.

Επισυνάπτουμε τέλος, προς ενημέρωση, τη λίστα με τα συνεργαζόμενα νοσοκομεία, κλινικές και κέντρα αποκατάστασης, σε όλη την Ελλάδα.

Για κάθε διευκρίνιση, επικοινωνήστε με τον Σύλλογο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος                                       Ο Γενικός Γραμματέας

Μουλακάκης Στυλιανός                   Νάκος Βάιος

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top