Αναζητήστε

ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΤΠ ΣΤΟ «ΝΗΣΙ ΤΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ»

Η ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΗ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ,

ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΡΤΑ

tonisitonthisavron

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογος μας, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων δράσεων, δίνει και φέτος τη δυνατότητα, στα παιδιά των μελών του, να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Το νησί των θησαυρών», στο θέατρο Πόρτα (Λεωφόρος Μεσογείων 59, Αθήνα). Λόγω μεγάλης συμμετοχής, θα πραγματοποιηθούν 2 παραστάσεις, την Κυριακή 14/1/2023 και Κυριακή 21/1/2023 και ώρα 11:30πμ.

Ο Σύλλογος μας, καλύπτει πλήρως την τιμή του εισιτηρίου για έναν ενήλικα – συνοδό και για τα παιδιά. Λόγω της πιθανής αυξημένης συμμετοχής, παρακαλούμε τους γονείς των παιδιών που μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση, χωρίς γονική επίβλεψη, να μην δηλώσουν συμμετοχή ώστε να απολαύσουν την παράσταση όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Στην Παιδική Σκηνή του θεάτρου Πόρτα, ανεβαίνει η συναρπαστική μουσική παράσταση «Το νησί των θησαυρών», βασισμένη στο κλασικό μυθιστόρημα του Ρόμπερτ Λούις Στίβενσον, μια από τις πιο αγαπημένες ιστορίες όλων των εποχών! Πρόκειται για μια μουσική παράσταση για παιδιά από 5 έως 105 χρόνων, με θεαματικά κοστούμια και σκηνικά και έναν θίασο - ορχήστρα 10 ηθοποιών που ερμηνεύει ζωντανά την ξεσηκωτική μουσική του έργου!

Το νησί των θησαυρών (που αρχικά ήταν ένας απλός χάρτης για να διασκεδάζουν τα παιδιά), παρουσιάζει τις περιπέτειες μιας ομάδας αντρών από την Αγγλία, οι οποίοι ναύλωσαν ένα πλοίο και έφτασαν σε κάποιο άγνωστο νησί, αναζητώντας έναν κρυμμένο θησαυρό με τη βοήθεια ενός παλιού χάρτη.

Κεντρικός ήρωας, ο νεαρός Τζιμ, ο οποίος μπλέκει με παρέες «καλών» αλλά και «κακών παιδιών» που εποφθαλμιούν τα πλούτη που αποκαλύπτει ο χάρτης και βρίσκεται εν τέλει να σαλπάρει σε ένα εξωφρενικό ταξίδι όπου πέρα από νέοι τόποι θα του αποκαλυφθούν και νέοι τρόποι να ερμηνεύει τους ανθρώπους και τα κίνητρά τους. Μαζί με τις συναρπαστικές περιπέτειες του Τζιμ, που παρακολουθούμε με κομμένη την ανάσα έχουμε την ευκαιρία να ανακαλύψουμε ένα πανόραμα ιδιαίτερων χαρακτήρων που φωτίζονται με ανατρεπτικό τρόπο σε μια σειρά αποχρώσεων που κινούνται μεταξύ θρίλερ, περιπέτειας και τρελής κωμωδίας!

Μέσα από τις δοκιμασίες του Τζιμ, των φίλων και των αντιπάλων του μικροί και μεγάλοι θα ανακαλύψουν πως τελικά τα όρια μεταξύ καλού και κακού δεν είναι πάντα τόσο ευδιάκριτα, τα ωραία λόγια και οι υποσχέσεις δεν είναι πάντα και τόσο ειλικρινή, ενώ ο πραγματικός θησαυρός δεν βρίσκεται στα πλούτη, αλλά στην ίδια τη ζωή και τις εμπειρίες που αυτή προσφέρει.

Διάρκεια: 1 ώρα και 30 λεπτά και 15 λεπτά διάλειμμα.

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να παρακολουθήσουν την παράσταση, παρακαλούμε όπως αποστείλουν email έως την Πέμπτη 4/1/2024 στις συναδελφους:

Θεοδώρου Χαρά This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">Theodorouch@piraeusbank.gr

Τζίφα Νάνσυ This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕΤΠ

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top