Αναζητήστε

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

το Σάββατο 6 Απριλίου2024 – 10 π.μ.

Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς, καλεί όλα τα μέλη του, στην ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 21 Μαρτίου 2024 ημέρα Τετάρτη και ώρα 11:00 στα γραφεία του Συλλόγου μας, Καραγεώργη Σερβίας 2 και Σταδίου, με αποκλειστικά θέματα ημερήσιας διάταξης τα παρακάτω:

1. Διοικητικός Απολογισμός 2023 και Προγραμματισμός Δράσης 2024

2. Οικονομικός Απολογισμός 2023

3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής 2023

4. Προϋπολογισμός 2024

5. Εκλογή Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής και καθορισμός ημερομηνίας και τρόπου διεξαγωγής Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και εκπροσώπων στην Ο.Τ.Ο.Ε. & τα Εργατικά Κέντρα.

6. Έγκριση, με μυστική ψηφοφορία, Οικονομικού και Διοικητικού Απολογισμού

Εάν δεν υπάρξει απαρτία, τότε - όπως ορίζει και το Καταστατικό του Συλλόγου μας - η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί, 2η (δεύτερη), με τα παραπάνω θέματα ημερήσιας διάταξης, την Πέμπτη 29 Μαρτίου 2024 και ώρα 11:00 στον ίδιο χώρο.

Αν και πάλι δεν υπάρξει απαρτία, τότε, με τα παραπάνω θέματα ημερήσιας διάταξης και με όσους παρόντες όπως προβλέπει το Καταστατικό μας,

Η ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ του Συλλόγου μας, θα πραγματοποιηθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 και ώρα 10:00 π.μ., στο Ξενοδοχείο ATHENS PLAZA (Οδός Βασιλέως Γεωργίου 2, Πλατεία Συντάγματος)

Συνάδελφοι,

Η συμμετοχή όλων σας στις δημοκρατικές διαδικασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης, του ανώτερου διοικητικού οργάνου του Συλλόγου μας, αποτελεί την μέγιστη θεσμική έκφραση βούλησης για να συνδράμουμε όλοι μαζί, με ενότητα και αποφασιστικότητα στη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλει ο Σύλλογος μας, για την υπεράσπιση και τη διεύρυνση των εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων στην Τράπεζα Πειραιώς.

Για τον λόγο αυτό, όπως κάθε χρόνο, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, αποφάσισε την ΚΑΛΥΨΗ ΕΞΟΔΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ & ΔΙΑΜΟΝΗΣ για τα μέλη μας που θα μετακινηθούν από την Περιφέρεια. Σε όλα τα μέλη του Συλλόγου, έχει σταλεί email με τις καλύψεις και για όποια πληροφορία χρειαστεί, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Σύλλογο.

ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ

ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ Σ.Ε.Τ.Π. ΣΤΙΣ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ-ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ-ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος                Ο Γεν. Γραμματέας

Στέλιος Μουλακάκης     Βάιος Νάκος

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top