Αναζητήστε

Ανακοίνωση Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής Νο 1

Συνάδελφοι,

Μετά την απόφαση της Τακτικής Εκλογο-απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου μας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Απριλίου 2024, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής, Εκπροσώπων για το Συνέδριο της Ο.Τ.Ο.Ε. και Εκπροσώπων για το Συνέδριο των Εργατοϋπαλληλικών Κέντρων Αθήνας και Θεσσαλονίκης, θα γίνουν στο διάστημα από: 

Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 έως και την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024.

Το εκλογικό σύστημα που θα εφαρμοστεί σύμφωνα με τον Ν. 1264/82, είναι η απλή αναλογική.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων συνδυασμών, καθώς και μεμονωμένων υποψηφίων, θα υποβληθούν στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, με έναν από τους ακόλουθους τρόπους:

  1. 1.Αποστολή στην έδρα της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, τα γραφεία του Συλλόγου, Καραγεώργη Σερβίας 2, Τ.Κ. 10562, email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">info@setp.gr.
  2. 2.Συγκέντρωση από τις παρατάξεις και αποστολή στην έδρα της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής.
  3. 3.Αποστολή στα μέλη της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, με τα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Νέλλη Παραρά, μονάδα 2961, στη διεύθυνση Φειδιππίδου 26, Αθήνα, Τ.Κ. 11527, email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Δημήτρης Αποστολάκης, μονάδα 2787, Συγγρού 87, Αθήνα, T.K. 11745, emailThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Χρήστος Ρεντζής, μονάδα 2824, στη διεύθυνσηΛεωφόρος Αμαρουσίου Χαλανδρίου & Χειμάρας 11, 15125, email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 και ώρα 20.00, σύμφωνα με το άρθρο 26 παρ. 7 του καταστατικού, όπου - σχετικά - αναφέρει: «Η προθεσμία για την υποβολή των υποψηφιοτήτων στην Κ.Ε.Ε. αρχίζει την επομένη μέρα της ημερομηνίας έκδοσης της παραπάνω ανακοίνωσης και τελειώνει την 20:00 ώρα της όγδοης (8ης) ημερολογιακής ημέρας.».

Τα ψηφοδέλτια μπορεί να περιλαμβάνουν, εκτός από τους υποψηφίους για το Διοικητικό Συμβούλιο, υποψηφίους για την Εξελεγκτική Επιτροπή, υποψηφίους εκπροσώπους για το Συνέδριο της Ο.Τ.Ο.Ε. και υποψηφίους εκπροσώπους για τα Εργατοϋπαλληλικά Κέντρα Αθήνας και Θεσσαλονίκης.

Υποψήφιοι για τις αρχαιρεσίες, δεν μπορούν να είναι μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής. Επίσης υπάρχει ασυμβίβαστο στην υποψηφιότητα για τα όργανα Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.

           

Για την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή:

 

Νέλλη Παραρά

Δημήτρης Αποστολάκης

Χρήστος Ρεντζής

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top