ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

Συνάδελφοι,

Με το σημείωμά μας αυτό, θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους συναδέλφους για την εξέλιξη που έχουμε στα παρακάτω θέματα:

  • Η έκτακτη οικονομική παροχή, στους συναδέλφους στο δίκτυο καταστημάτων της Τράπεζας, θα αποδοθεί μέχρι την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020, με τη μορφή δωροεπιταγής, ώστε να αποδοθεί το σύνολο του ποσού, χωρίς ασφαλιστικές και φορολογικές κρατήσεις.
  • Η έναρξη υλοποίησης των διατάξεων της Επιχειρησιακής μας Σύμβασης, που αφορούν στις νέες οικονομικές ρυθμίσεις, θα γίνει με την απόδοση της μισθοδοσίας του Ιουλίου, όπου θα αποδοθούν και οι αναδρομικές καταβολές από 1η Ιανουαρίου 2020, για το Επιστημονικό Επίδομα, το Επίδομα Άριστης γνώσης ξένης γλώσσας και Επίδομα Παιδικής Μέριμνας, ως έχει συμφωνηθεί.
  • Στο προσεχές διάστημα, θα ξεκινήσει η αποστολή statementσε κάθε δικαιούχο συνάδελφο, του προγράμματος Αρωγής Τέκνων, με αναγραφόμενο το ποσό που έχει συγκεντρωθεί στην ατομική μερίδα για κάθε παιδί που συμμετέχει στο πρόγραμμα αυτό. Ήταν μόνιμη απαίτησή μας, από την ημέρα που το συγκεκριμένο πρόγραμμα θεσμοθετήθηκε στην Επιχειρησιακή Σύμβαση (ΕΣΣΕ 12/5/2017) που υπέγραψε ο Σύλλογός μας. Η διαδικασία αυτή θα πρέπει να επαναλαμβάνεται – τουλάχιστον - μία φορά ετησίως.
  • Σε ό,τι αφορά την έναρξη της κατασκηνωτικής περιόδου 2020, η ενημέρωση που μέχρι τώρα έχουμε, είναι ότι θα υπάρξουν 4 κατασκηνωτικές περίοδοι, από δύο εβδομάδες η κάθε μία. Είναι πολύ πιθανό οι κατασκηνώσεις να λειτουργήσουν ως κλειστές δομές, χωρίς επισκεπτήριο. Οι αιτήσεις για συμμετοχή θα ξεκινήσουν στις 26/6/2020 και θα γίνουν ηλεκτρονικά μέσω του e-efka (https://www.efka.gov.gr/el).

Για οποιαδήποτε περαιτέρω εξέλιξη υπάρξει, θα σας ενημερώσουμε σχετικά.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Τ.Π.

Ο Πρόεδρος                 Ο Γεν. Γραμματέας

Γιάννης Κάκκας           Στέλιος Μουλακάκης

Go to top