Αναζητήστε

Ανακοίνωση Νο 134

Παρεμβάσεις του Συλλόγου μας στους πολιτικούς φορείς

Συνάδελφοι,

Στο πλαίσιο των παρεμβάσεων – συναντήσεων του Συλλόγου μας με τα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου, πραγματοποιήθηκε χθες, 26 Νοεμβρίου 2020, συνάντηση με τον Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής.

Στη συνάντηση αυτή, καταθέσαμε Υπόμνημα με τα αιτήματα και τις προτάσεις μας για τη συρρίκνωση του Δικτύου Καταστημάτων της Τράπεζας και την εξεύρεση λύσης για τους εργαζόμενους των καταστημάτων που κλείνουν. Αναλύθηκαν διεξοδικά οι θέσεις και οι ενέργειες του Συλλόγου μας και ζητήθηκε επ’ αυτών η παρέμβαση του Κινήματος Αλλαγής.

Από την πλευρά του, ο Γραμματέας κος Μανώλης Χριστοδουλάκης, δήλωσε ότι θα γίνουν όλες οι ουσιαστικές παρεμβάσεις από την πλευρά του Κινήματος Αλλαγής, προκειμένου να ανακοπεί η διαρκής συρρίκνωση του Δικτύου Καταστημάτων όλων των Τραπεζών και ειδικότερα για τους εργαζόμενους των καταστημάτων που κλείνουν, να βρεθούν λύσεις μέσα στο πλαίσιο της προστασίας της απασχόλησης, όπως είναι θεσμοθετημένη μέσα από τις κείμενες Συμβάσεις Εργασίας.

Οι παρεμβάσεις του Συλλόγου μας θα συνεχιστούν, καθώς έχει ήδη ανταποκριθεί και καθορίσει συνάντηση για την ερχόμενη Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδος, ενώ αναμένουμε να καθοριστούν ανάλογες συναντήσεις, τόσο με την Κυβέρνηση, όσο και από την Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Παραθέτουμε εδώ το Υπόμνημα των αιτημάτων και των προτάσεών μας, όπως αυτό θα κατατεθεί σε όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Τ.Π.

Ο Πρόεδρος         Ο Γεν. Γραμματέας

Βάιος Νάκος       Στέλιος Μουλακάκης

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top