Αναζητήστε

Ενημερωτικό σημείωμα Νο 48

Έναρξη τουρνουά ΟΤΟΕ για σκάκι και πινγκ πονγκ

Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της από 17/2 ενημέρωσης του Συλλόγου μας για την ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΟΤΟΕ και σύμφωνα με το πλαίσιο της υλοποίησης του φετινού προγραμματισμού των αθλητικών δραστηριοτήτων, η ΟΤΟΕ διοργανώνει:

  1.  Τουρνουά ΠΙΓΚ-ΠΟΓΚ 2023 το ΣΑΒΒΑΤΟ και την ΚΥΡΙΑΚΗ, 1 & 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 και ώρα 9.00 το πρωί, στην αίθουσα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Γυμναστικού Συλλόγου «ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ»(Λευκάδος 1 & Ποσειδώνος, Βούλα, τηλ. 210- 8991154, 8993557)
  2. Τουρνουά ΣΚΑΚΙ το ΣΑΒΒΑΤΟ και την ΚΥΡΙΑΚΗ, 1 & 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023 στην Αθήνα. Το τουρνουά θα διεξαχθεί στην Αίθουσα της ΟΤΟΕ, οδ. Βησσαρίωνος 9 & Σίνα, στον 4ο όροφο κατά τις ώρες:
  • Το   Σάββατο 1η Απριλίου16:00 – 21:00
  • Την Κυριακή 2 Απριλίου 09:00 – ΛΗΞΗ.

Υπενθυμίζεται, ότι απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής αθλητών σε οποιοδήποτε άθλημα είναι η έκδοση ή ανανέωση του Ατομικού Δελτίου του Αθλητή ή η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες.

Οι ενδιαφερόμενοι συνάδελφοι μέλη του Συλλόγου μας που ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στα συγκεκριμένα τουρνουά, παρακαλούνται όπως επιβεβαιώσουν ΕΚ ΝΕΟΥ τη συμμετοχή τους στον συνάδελφο Ψιλιώτη Κωνσταντίνο στο mailThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">psiliotisk@piraeusbank.grμέχρι τη Τετάρτη 15/3.

Για τα υπόλοιπα αθλήματα, τον χώρο και τις ημερομηνίες διεξαγωγής, θα ενημερωθείτε με επόμενες ανακοινώσεις.

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top