Αναζητήστε

Ανακοίνωση Νο 136

Στήριξη των εργαζομένων στη REM– περιφρουρούμε τη συμφωνία

Συνάδελφοι,

Σε συνέχεια των όσων συνέβησαν στην εταιρεία REM (εκδόθηκε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου μας), στην οποία έχουν μεταφερθεί κατόπιν συλλογικής συμφωνίας εργαζόμενοι από την Τράπεζα Πειραιώς, η ΟΤΟΕ απέστειλε χθες επιστολή προς τη Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς.

Στη επιστολή επισημαίνεται ιδιαίτερα, ότι η συμπεριφορά των οργάνων της Διοίκησης στην εταιρεία REM, έρχεται σε ευθεία αντίθεση με το γράμμα και το πνεύμα της συλλογικής συμφωνίας και καλεί τη Διοίκηση της Τράπεζας, να προστατεύσει και εκείνη από την πλευρά της την εν λόγω συμφωνία.

Παράλληλα ο Σύλλογός μας, θα συμμετάσχει στην αυριανή συνάντηση που κάλεσε το σωματείο εργαζομένων της REM με σχετική ανακοίνωσή του, που βρίσκεται σε απόλυτο συντονισμό και ταύτιση περιεχομένου με τον Σύλλογό μας.

Με την ευκαιρία, χαιρετίζουμε την αλληλέγγυα στάση του Συλλόγου Εργαζομένων στην PSS, που δηλώνει έμπρακτα και με τον πιο εμφατικό τρόπο, ότι οι εργαζόμενοι που έχουν μεταφερθεί σε άλλες εταιρείες, έχουν ως κτήμα τους τους όρους των συμφωνιών που έχουν υπογραφεί, τις περιφρουρούν και με τον τρόπο αυτό θωρακίζουν τα δικαιώματά τους.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

Ο Πρόεδρος                    Ο Γεν. Γραμματέας

Στέλιος Μουλακάκης         Βάιος Νάκος

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top