Αναζητήστε

Η εταιρεία MEDIA STROM σχεδίασε ένα ελκυστικό πακέτο συνεργασίας για τα μέλη του συλλόγου το οποίο συνοψίζεται παρακάτω:

 

* Παρέχεται ένα συγκεκριμένο υψηλό ποσοστό έκπτωσης επί της αρχικής τιμής τιμοκαταλόγου λιανικής το οποίο ισχύει για ολόκληρο το χρόνο, ανεξάρτητα από εκπτωτικές ή μη περιόδους.

* Το ποσοστό έκπτωσης είναι σταθερό ανά τύπο προϊόντος (όχι κοινό για όλα) και στην περίπτωση παράλληλης προωθητικής ενέργειας, θα ισχύει η εκάστοτε μεγαλύτερη έκπτωση και όχι αθροιστικά και οι δύο.

 

* Από το εκπτωτικό πακέτο εξαιρούνται τα εκθέματα, στα οποία δεν δίνεται κάποια επιπλέον παροχή/έκπτωση και για τα οποία θα ισχύει ο εκάστοτε τιμοκατάλογος λιανικής.

 

Το μέγεθος του δικτύου της MEDIA STROM (108 καταστήματα), επιτρέπει την εξυπηρέτηση των μελών μας πανελλαδικά ανάλογα με την περιοχή στην οποία διαμένουν. Μπορείτε να δείτε τα καταστήματα του δικτύου στο http://www.mediastrom.gr/gr/diktuo-katastimaton/lista-katastimaton/

 

Κάθε μέλος του Συλλόγου κατά την επίσκεψή του σε ένα κατάστημα, προκειμένου να πιστοποιήσει την ταυτότητά του, θα πρέπει να φέρει μαζί του την Κάρτα Μέλους του Συλλόγου.

 

Τα καταστήματα θα πρέπει να κρατούν αντίγραφο των παραπάνω, το οποίο θα επισυνάπτεται στο αντίγραφο της παραγγελίας του πελάτη και θα φυλάσσεται στο κατάστημα.

 

ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top