Αναζητήστε

Γραμματεία Πολιτισμού και Αθλητισμού

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς, προσφέρει στα μέλη του εισιτήρια για την θεατρική παράσταση «Πέτρες στις Τσέπες», για το Σάββατο 30/9/17 και ώρα 21:00 & την Κυριακή 1/10/17 και ώρα 20:00, στο θέατρο «Αριστοτέλειον».

Read more: ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ARMATA

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς, διοργανώνει για τα μέλη του και τις οικογένειές τους, εκδρομή για την παρακολούθηση της Αρμάτας στις Σπέτσες,  το 3ήμερο 8,9,10/9/2017. Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

Read more: ΣΤΗΝ ΑΡΜΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΕΤΠ

Ο Σύλλογός μας, εξασφάλισε για τα μέλη του σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Επιδαύρου και το Εθνικό Θέατρο, μετάβαση στην Επίδαυρο για την παρακολούθηση των παραστάσεων

-       ΕΙΡΗΝΗ του Αριστοφάνη το Σάββατο 22 Ιουλίου 2017 και

-       ΑΛΚΗΣΤΗ του Ευριπίδη το Σάββατο 29 Ιουλίου 2017

στην προνομιακή τιμή των 26€ για το Α΄ διάζωμα, στην οποία περιλαμβάνεται και η μετακίνηση με πούλμαν του Εθνικού Θεάτρου.

Read more: «ΕΙΡΗΝΗ» & «ΑΛΚΗΣΤΗ» ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ, ΜΕ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς (ΣΕΤΠ) εξασφάλισε προς όλους τους εργαζόμενους της Τράπεζας, με την επίδειξη της κάρτας Winners, προνομιακή τιμή εισόδου για την παρακολούθηση της παράστασης Σέρλοκ Χολμς, που θα πραγματοποιηθεί σε πανελλαδική περιοδεία (δείτε εδώ τις μέρες, και τους τόπους των παραστάσεων).

serlok

Read more: ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Την Κυριακή, στις 18 Ιουνίου στις 19:00μμ στο γήπεδο του Μίλωνα , Νέα Σμύρνη, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός βόλεϊ γυναικών της ομάδας του συλλόγου ΣΕΤΠ και περιμένουμε όλους σας να μας στηρίξετε.

IMG 1944

Μετά την λήξη των τελικών θα πραγματοποιηθεί βράβευση των ομάδων.

 

 

Page 1 of 9

  •  Start 
  •  Prev 
  •  1  2  3  4  5  6  7  8  9 
  •  Next 
  •  End 
Go to top