Αναζητήστε

ARMATA

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς, διοργανώνει για τα μέλη του και τις οικογένειές τους, εκδρομή για την παρακολούθηση της Αρμάτας στις Σπέτσες,  το 3ήμερο 8,9,10/9/2017. Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

Παρασκευή 8/9/17: Αναχώρηση στις 17:00 με πούλμαν από την Ομόνοια (HONDOS CENTER), με προορισμό το Πόρτο Χέλι. Άφιξη στο ξενοδοχείο GALAXY B***. Τακτοποίηση στα δωμάτια και βραδινό φαγητό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Σάββατο 9/9/17: Μετά το πρωινό, ελεύθερος χρόνος για μπάνιο στη θάλασσα και την πισίνα του ξενοδοχείου.  Μεσημεριανό φαγητό στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Αναχώρηση με το καΐκι, στις 19:00, από την Κόστα, με προορισμό τις Σπέτσες με ελεύθερο χρόνο για βόλτες και φαγητό. Περίπου στις 21:00 (και σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκδηλώσεων), θα παρακολουθήσουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις για την Αρμάτα από τις Σπέτσες και μόλις ολοκληρωθούν, το καΐκι θα αναχωρήσει για επιστροφή στο ξενοδοχείο. Όσοι θέλουν να παραμείνουν στις Σπέτσες, θα γυρίσουν με δικά τους μέσα.
Κυριακή 10/9/17: Μετά το πρωινό, και περίπου στις 11:00, θα κάνουμε check-out και θα αναχωρήσουμε με το καΐκι για την Ύδρα, όπου και θα παραμείνουμε έως τις 15:30, για μπάνιο, βόλτες και μεσημεριανό φαγητό για όσους θέλουν. Θα επιστρέψουμε περίπου στις 17:00 στο Πόρτο Χέλι όπου θα μας περιμένει το πούλμαν για άμεση αναχώρηση προς Αθήνα.

Το κόστος συμμετοχής, μετά την επιδότηση του ΣΕΤΠ, διαμορφώνεται ως εξής: (περιλαμβάνονται οι 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, το δείπνο της Παρασκευής και το γεύμα του Σαββάτου στο ξενοδοχείο, η μεταφορά με πούλμαν και οι μεταφορές με το καικι).
2κλινο: 120€/άτομο,  3κλινο: 110€/άτομο (3 ενήλικες) 3κλινο (2 ενήλικες + 1 παιδί έως 12 ετών) : 255€,   4κλινο (2 ενήλικες + 2 παιδιά) 315€   1κλινο: 195€

Για δηλώσεις συμμετοχής, θα πρέπει να στείλετε άμεσα mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Για να θεωρηθεί έγκυρη η κράτηση, θα πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού αναγράφοντας στο καταθετήριο το επίθετό σας και στέλνοντάς το με mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή εναλλακτικά, κατάθεση προκαταβολής του 50% του συνολικού κόστους, το αργότερο έως την Παρασκευή 11/8/2017

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΕΤΠ

Go to top