Αναζητήστε

Ο Σύλλογός μας εξασφάλισε συνεργασία με τις παρακάτω επιχειρήσεις, μέσω του Φαρμακείου Health Positive, με τη χρήση της Κάρτας Μέλους ΣΕΤΠ:

  1. Ηλεκτρονικό κατάστημα του φαρμακείου Healthpositive. Πρόκειται για το φαρμακείο Κ. Θεοχάρης & ΣΙΑ Ο.Ε, που βρίσκεται στη Λ. Αλεξάνδρας 119 & Πατρ. Ιερεμίου, δίπλα στον Άρειο Πάγο στην Αθήνα και περιλαμβάνει Επιπλέον έκπτωση 15% στις εκπτωτικές τιμές του ηλεκτρονικού καταλόγου (ο οποίος συμπεριλαμβάνει αρκετά μη συνταγογραφούμενα φάρμακα & είδη διατροφής βρεφικής ηλικίας). Εξαιρούνται τα συνταγογραφούμενα και ομοιοπαθητικά φάρμακα, καθώς και ορισμένα προϊόντα βρεφικής διατροφής. Η προσφορά ισχύει τόσο για αγορές μέσω internet, όσο και από το κατάστημα, με την επίδειξη της Κάρτας Μέλους ΣΕΤΠ. Η παράδοση των προϊόντων γίνεται στην Αθήνα αυθημερόν, ή την επόμενη ημέρα και στην υπόλοιπη Ελλάδα την επόμενη, ή την μεθεπόμενη. Οι παραγγελίες μέσω internet πραγματοποιούνται μέσω του site www.healthpositive.gr, συμπληρώνοντας στο πεδίο «κωδικοί έκπτωσης» τον αριθμό της Κάρτας Μέλους ΣΕΤΠ, έτσι ώστε να έχετε την επιπλέον έκπτωση. (παραγγελία κάτω από 35€, έχει έξοδα αποστολής 2€)

 

  1. Διαγνωστικό Κέντρο ΙΑΤΡΟΚΟΣΜΟΣ: (www.iatrokosmos.gr) (Πατρ. Ιερεμίου 17, Αρειος Πάγος, τηλ. 210-6400200).
  • Συνταγογράφηση στην προνομιακή τιμή των 5€
  • Ειδικά πακέτα εξετάσεων
  • Έκπτωση σε ιδιωτικές διαγνωστικές εξετάσεις
  • Ιατρεία όλων των ειδικοτήτων με προνομιακή τιμή
  • Ιατρείο Πόνου

 

  1. ΟΠΤΙΚΑ ΣΙΣΜΑΝΗΣ (Λ. Αλεξάνδρας) (www.sismanis.gr) (Λ. Αλεξάνδρας 119, τηλ. 210-6427614)
  • Δωρεάν οπτομετρίες για ενδιαφερόμενους αγοραστές οπτικών
  • 20% έκπτωση στα γυαλιά οράσεως και ηλίου (στην αρχική τιμή)

 

  1. Ιατρικό Κέντρο Δερματολογίας, Πλαστικής και Αισθητικής Χειρουργικής CITY MED (www.athenscitymed.gr)  (Λ. Μεσογείων 2, Πύργος Αθηνών, τηλ. 210-7774737)
  • Έκπτωση 30% σε συνεδρίες αποτρίχωσης με Laser Alexandrite
  • Δωρεάν δερματοσκόπηση σπίλων

 

Για τις εκπτώσεις σε όλες τις παραπάνω υπηρεσίες και προϊόντα, τα μέλη μας θα πρέπει να δείχνουν την Κάρτα Μέλους ΣΕΤΠ.

Για τις υπόλοιπες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην εκπτωτική προσφορά, θα επικοινωνείτε τηλεφωνικά, λέγοντας ότι είστε κάτοχοι της Κάρτας Μέλους ΣΕΤΠ έτσι ώστε να έχετε την έκπτωση.

Οι προσφορές προς τα μέλη μας μέσω της Κάρτας Μέλους ΣΕΤΠ, εμπλουτίζονται συνεχώς. Για την καλύτερη ενημέρωσή σας, μπορείτε να επισκέπτεστε τακτικά το site του Συλλόγου μας www.setp.gr

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top