Ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς, διοργανώνει για τα μέλη του και τις οικογένειές τους από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εκδρομή για το 3ήμερο της Πρωτομαγιάς στο Καρπενήσι.

Karpenisi

 

Το πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

 

 

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 29/4: Αναχώρηση στις 08:00 από Ομόνοια - HONDOSCENTER (Αθήνα) και Άγαλμα Βενιζέλου (Θεσσαλονίκη), με προορισμό το Καρπενήσι.. Πριν την άφιξη στο ξενοδοχείο AVARIS, στάση για βόλτα και μεσημεριανό φαγητό στο Καρπενήσι (για το πούλμαν από Αθήνα). Το πούλμαν από Θεσσαλονίκη, θα κάνει καθοδόν στάση για φαγητό και πριν την άφιξη στο ξενοδοχείο, θα επισκεφτεί το Καρπενήσι για βόλτα και καφέ. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το βράδυ, δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, με μουσικό πρόγραμμα από DJ. Aν υπάρχει ενδιαφέρον, μπορεί να οργανωθεί μετά το δείπνο, βραδινή έξοδος στην περιοχή.

 

ΚΥΡΙΑΚΗ 30/4: Μετά το πρωινό, αναχώρηση περίπου στις 10:00 για επίσκεψη στο μοναστήρι της Παναγιάς της Προυσιώτισσας. Καθοδόν για την Μονή, στάση στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, στους Κορυσχάδες. Μεσημεριανό φαγητό στο Μικρό, ή στο Μεγάλο Χωριό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Το βράδυ, δείπνο με συνοδεία ζωντανής μουσικής στο ξενοδοχείο.

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 1/5: Μετά το πρωινό, ελεύθερος χρόνος μέχρι την αναχώρηση στις 12:00. Κατά την επιστροφή μας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα γίνει στάση για μεσημεριανό φαγητό στα Καμένα Βούρλα και στον Βόλο αντίστοιχα. Αναχώρηση για τους προορισμούς μας το αργότερο στις 17:00.

 

Το συνολικό κόστος συμμετοχής μετά την επιδότηση του ΣΕΤΠ, διαμορφώνεται ως εξής:

 

-          2κλινο δωμάτιο: 80€/άτομο

 

-          3κλινο δωμάτιο: 200€/δωμάτιο

 

-          4κλινο δωμάτιο 230€/δωμάτιο

 

Στην τιμή συμπεριλαμβάνονται οι μετακινήσεις με πούλμαν, οι δύο διανυκτερεύσεις με πρωινό, και τα 2 δείπνα στο ξενοδοχείο (με απεριόριστη κατανάλωση αναψυκτικών, νερών, χύμα κρασιού & μπύρας στα δείπνα)

 

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να στείλετε άμεσα e-mailστο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.">dialysmam@piraeusbank.gr(εσωτ. 85033) από την Τρίτη 11/4/2017. Για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας θα απαιτηθεί η άμεση εξόφληση του συνολικού ποσού, το αργότερο μέχρι τις 13/4/17. Θα τηρηθεί αυστηρά η σειρά προτεραιότητας

 

Η εκδρομή θα πραγματοποιηθεί μόνο εάν υπάρχει ελάχιστη συμμετοχή 40 ατόμων σε κάθε πούλμαν

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΕΤΠ

 

 

Go to top