Αναζητήστε

Σχετικα με την Α' κατασκηνωτική περίοδο και τις υποβληθείσες αιτήσεις μέχρι την Παρασκευή 9/6, είτε με παρουσια στο Ταμείο, είτε δι' αλληλογραφίας, ο Σύλλογός μας επικοινώνησε με την αρμόδια για το θέμα στο ΤΑΥΤΕΚΩ, κα Στελλάκη, η οποία μας διαβεβαίωσε ότι, όλες οι παραπάνω αιτήσεις εγγραφών εχουν ικανοποιηθεί, όσον αφορά τουλάχιστον την κατασκήνωση της πρώτης προτίμησης.


Μοναδική εξαίρεση αποτελούν περίπου 20 αιτήσεις ασφαλισμένων στο ΤΑΥΤΕΚΩ, που αφορούσαν αποκλειστικά στην κατασκήνωση "Το ξένοιαστο Μελίσσι".

Για τις συγκεκριμένες αιτήσεις θα επιδιωχθεί από το ΤΑΥΤΕΚΩ να ικανοποιηθούν και αυτές, με αύξηση των παιδιών που θα δεχτεί η κατασκήνωση. Αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, η κα Στελλάκη μας διαβεβαιωσε ότι θα επικοινωνήσει με τον καθε ενδιαφερομένο ξεχωριστά, προκειμένου να συμφωνηθεί η αλλαγή προτιμήσης κατασκήνωσης.


Οι ονομαστικές και τελικές καταστάσεις των συμμετεχόντων στις κατασκηνώσεις της α΄ περιόδου, θα αποσταλλούν από το ΤΑΥΤΕΚΩ στις κατασκηνώσεις και αυτές θα ειδοποιήσουν τους συναδελφους για την επιτυχή καταληξη της αιτησής τους.


Για όποια εξέλιξη προκύψει, θα επανέλθουμε με νέο δελτίο.

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top