Αναζητήστε

Ελπίζοντας ότι αυτή είναι η τελευταία ανακοίνωση για την πρώτη κατασκηνωτική περίοδο και σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαμε, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα παρακάτω

  1. Έχουν καλυφθεί όλες οι αιτήσεις και όλες οι κατασκηνώσεις έχουν λάβει τις κάρτες κατασκηνωτών και τις τελικές καταστάσεις συμμετεχόντων (ακόμα και οι 25 υπερβαίνοντες τον αριθμό στο «ξένοιαστο μελίσσι») και μπορείτε να επικοινωνείτε απ’ ευθείας με τις κατασκηνώσεις προς ενημέρωσή σας.
  2. Σχετικά με το πρόβλημα που προέκυψε με το ΤΥΠΕΤ (http://www.taapt.gr/images/APORRIPSI%20ELEGTIKO_SYNEDRIO.pdf ) και επειδή η ένσταση του ΕΦΚΑ και η πρόσθετη παρέμβαση του ΤΥΠΕΤ προς το Ελεγκτικό Συνέδριο, υπάρχει περίπτωση να καθυστερήσει πέρα από την έναρξη της α΄ κατασκηνωτικής περιόδου (ξεκινάει 21/6), οι συνάδελφοι που έχουν στην αίτησή τους ως πρώτη επιλογή κατασκήνωση του ΤΥΠΕΤ, θα πρέπει να στείλουν με emailστο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.με τη δεύτερη επιλογή κατασκήνωσης, πλην των «ξένοιαστο μελίσσι» και «Αθιτάκης» που είναι πλήρεις, αναγράφοντας τα στοιχεία τους και τον αριθμό μητρώου της αίτησης.

Σε κάθε περίπτωση και για οποιοδήποτε πρόβλημα, συνεχίστε να επικοινωνείτε μαζί μας.

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top