Αναζητήστε

Συνάδελφοι,

Οι τρεις Σύλλογοι που ενωθήκαμε, πραγματοποιώντας εκλογές τον περασμένο Ιούνιο, γίναμε ένας Σύλλογος, ισχυρός και αντιπροσωπευτικός. Το όνομα του Συλλόγου μας είναι "Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς (Σ.Ε.Τ.Π.)" και μπροστά σας έχετε το νέο μας site, www.setp.gr.

Για την ευκολότερη χρήση του, έχουμε συντάξει ένα μικρό οδηγό που δίνει την δυνατότητα ευκολότερης πλοήγησης στο site μας.

Το νέο site του Συλλόγου μας, είναι πλέον γεγονός.

Προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα δικτυακό τόπο, με τον οποίο θα μπορούμε να βρισκόμαστε σε επαφή, να ενημερωνόμαστε και να λαμβάνουμε πληροφόρηση για όλα τα ζητήματα που αφορούν στην εργασιακή μας ζωή και όχι μόνο.

Στο site μας (www.setp.gr), μεταξύ άλλων, μπορείτε να βρείτε:

1. Πληροφορίες για το Σύλλογό μας (μια μικρή ιστορική αναδρομή για το πώς φτάσαμε σήμερα να είμαστε τρεις Σύλλογοι ενωμένοι σε έναν, τη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου, στοιχεία και τρόπους επικοινωνίας, αίτηση για εγγραφή στο Σύλλογό μας, αλλά και ό,τι άλλο προκύψει, αφού το siteθα ανανεώνεται, θα εμπλουτίζεται και θα βελτιώνεται συνεχώς (τουλάχιστον αυτή είναι η επιδίωξή μας, που θα γίνει πραγματικότητα μέσα από τη δική σας συμμετοχή). Τις πληροφορίες για το Σύλλογό μας, μπορείτε να τις βρείτε κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο πεδίο του Κεντρικού Μενού, όπου γράφει «Ο Σύλλογός μας» (απεικονίζεται στο παρακάτω σχήμα, σε κόκκινο πλαίσιο).

Μάσκα site Σύλλογος

 

2. Όλες τις Συμβάσεις, τρέχουσες και παλαιότερες, που έχουν υπογραφεί, ή θα υπογραφούν, από την ΟΤΟΕ (Κλαδικές ΣΣΕ), από τους επί μέρους Συλλόγους στο παρελθόν, αλλά και από το Σύλλογό μας (απεικονίζεται αντίστοιχα, στο παρακάτω σχήμα, σε κόκκινο πλαίσιο).

Μάσκα site Συμβάσεις

 

3. Ανακοινώσεις και Δελτία Τύπου από το Σύλλογό μας, την ΟΤΟΕ, το Ταμείο Υγείας, τη ΓΣΕΕ και το ΕΚΑ. Θα αναρτώνται εδώ όλα τα Ενημερωτικά Δελτία, τα οποία θα μπορείτε να αναζητήσετε, ή να δεχτείτε μέσω email. Η προσπάθειά μας είναι, η πληροφόρηση που θα δημοσιεύεται, τόσο στο site, όσο και σε όλα τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης, να είναι υπεύθυνη, επίσημη και προπαντώς απαλλαγμένη από κάθε προσπάθεια εντυπωσιασμού, ή δημιουργίας εντυπώσεων. Δεν έχουμε ανάγκη από τέτοιου είδους ενημέρωση. Σύγχιση, αποπροσανατολισμό και διάσπαση, μπορεί μόνο να δημιουργήσει. Το πεδίο «Ανακοινώσεις», απεικονίζεται στο παρακάτω σχήμα, σε κόκκινο πλαίσιο.

Μάσκα site Ανακοινώσεις

 

4. Τις Γραμματείες που λειτουργούν στο Σύλλογό μας, για την καλύτερη οργάνωση σε θέματα που αφορούν το Ασφαλιστικό και τον Τομέα της Υγείας, τις Εργασιακές μας Σχέσεις, τις συνθήκες Υγιεινής και Ασφάλειας, την Ισότητα, Τον Πολιτισμό και τον Αθλητισμό, τους Νέους και την Επικοινωνία. Τις Γραμματείες μας θα τις βρείτε στο αντίστοιχο πεδίο του Κεντρικού Μενού, με τον τίτλο «Γραμματείες», όπως και αντίστοιχα απεικονίζονται στο παρακάτω σχήμα.

Μάσκα site Γραμματείες

 

5. Τις Παροχές από το Σύλλογό μας, που θα αφορούν τόσο στα μέλη μας, όσο και σε όλους τους εργαζομένους στην Τράπεζα (απεικονίζεται αντίστοιχα, στο παρακάτω σχήμα, σε κόκκινο πλαίσιο).

Μάσκα site Παροχές

 

Στο site δίνεται επίσης η δυνατότητα στο χρήστη να κάνει login, προκειμένου να δώσει το προσωπικό του email, για να λαμβάνει τα νέα και τις δημοσιεύσεις του Συλλόγου, να συμπληρώσει μια φόρμα για να επικοινωνήσουμε μαζί του για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζει, με την απαραίτητη και αυτονόητη εχεμύθεια, αλλά και να μας παρακολουθεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που μπορεί να κάνει την επικοινωνία μας ευκολότερη και αμεσότερη, αφού οι ειδοποιήσεις μπορούν να λαμβάνονται και στα κινητά μας τηλέφωνα.

Τέλος, θα θέλαμε να ζητήσουμε την κατανόησή σας, αλλά και τις συμβουλές σας, ειδικά στον πρώτο καιρό λειτουργίας του site μας, για τυχόν λάθη, ή παραλείψεις. Σίγουρα, με τον καιρό, θα εμπλουτίζεται το περιεχόμενο και θα γίνεται το site πληρέστερο, παρέχοντας την πληροφόρηση που επιζητούμε.

Σας ευχαριστούμε.

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top