Αναζητήστε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 13

Συνάδελφοι,

O Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς (ΣΕΤΠ), προσφέρει στα παιδιά των μελών του στην Αθήνα, δύο θεατρικές παραστάσεις στο θέατρο «ΠΟΡΤΑ» (Μεσογείων 59) την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 και στη Θεσσαλονίκη (αλλά και για όποιον άλλο θέλει από την Β. Ελλάδα), τα παιδιά των μελών μας ηλικίας 4 έως 8 ετών, θα παρακολουθήσουν την Κυριακή 11/1/2015 στον Κινηματογράφο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ».

Για την Αθήνα, η μία παράσταση, «ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΓΙΑ» αφορά στους μικρούς μας φίλους έως 7 χρονών.

theatriko1

Πρόκειται για ένα παραμύθι που αφηγείται με χιούμορ και τρυφερότητα το όνειρο ενός αγοριού που γκρεμίζει τον κόσμο και τον ξαναστήνει από την αρχή. Μέσα από ένα παιχνίδι κανόνων και παραβάσεων το παιδί πειραματίζεται, κάνει λάθη, αναγνωρίζει τα συναισθήματα και έρχεται αντιμέτωπο με τις επιλογές του… Ώρα παράστασης 10:45πμ με 12:30μμ.

 

Η άλλη παράσταση, «ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΧΑΜΕΛΙΝ», αφορά στα παιδιά από 8 χρονών και πάνω.

theatriko2

Πρόκειται για το έργο του Θωμά Μοσχόπουλου που μαζί με την Ξένια Καλογεροπούλου εγγυώνται την επιτυχία του. Η δράση της μυθοπλασίας πλέκεται με μαεστρία μέσα σε ένα ιστορικό σκηνικό του Μεσαίωνα, εμφανίζοντας τις διαφορές αλλά και τις πολλές ομοιότητες(!) με την σημερινή εποχή και τους σημερινούς ανθρώπους. Το έργο μας μιλάει για αξίες όπως η ανθρωπιά, η ομοψυχία και η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Μας δείχνει από την άλλη τις καταστροφικές επιπτώσεις που μπορεί να δημιουργήσει η ατομικότητα, η αχαριστία και η απληστία. Ώρα παράστασης 15:00μμ με 17:00μμ.

 

Για τη Θεσσαλονίκη (αλλά και για όποιον άλλο θέλει από την Β. Ελλάδα), τα παιδιά των μελών μας, ηλικίας 4 έως 8 ετών, θα παρακολουθήσουν την Κυριακή 11/1/2015 στον Κινηματογράφο «ΟΛΥΜΠΙΟΝ», την παράσταση «ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ» του Τριβυζά. Ώρα έναρξης παράστασης 16:30μμ. Αντίστοιχα, για τα παιδιά από 8 ετών και άνω θα δοθούν εισιτήρια για την παράσταση «Τομ Σόγιερ» που θα γίνει στο «Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης για την ίδια ημέρα και ώρα 11:30πμ ΜΟΝΟ. 

 theatriko3 

 

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι, τα βιβλία που μέχρι και πέρσι μοιράζονταν στα παιδιά στο θέατρο, θα αποσταλούν στα μέλη μας σε όλη την Ελλάδα, με εσωτερική αλληλογραφία, τις επόμενες ημέρες.

 

Σας περιμένουμε όλους!

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιάννης Κάκκας                       Γιάννης Ρούσσος

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top