Αναζητήστε

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 8          

Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ Ο.Α.Σ.Α ΚΑΙ Ο.Α.Σ.Θ.

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας στα πλαίσια της επικείμενης υπογραφής Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης με την Τράπεζα, διεκδίκησε ως αντιπροσωπευτικός Σύλλογος και πήρε το ποσό των 200.000 ευρώ ως επιδότηση για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών Ο.Α.Σ.Α και Ο.Α.Σ.Θ (Αθήνας και Θεσσαλονίκης).

           Το ποσό αυτό θα κατανεμηθεί σε όλους τους τραπεζοϋπάλληλους της Τράπεζας Πειραιώς, των περιοχών αυτών, που έχουν προμηθευτεί κάρτα απεριορίστων διαδρομών.

Η πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων της επιδότησης, θα ξεκινήσει άμεσα (τις επόμενες μέρες). Στο θέμα αυτό όμως, εκκρεμεί μόνο η ενημέρωσή μας από το Σύλλογο της πρώην Αγροτικής (ΣΕΤΑΠ), με τα στοιχεία των συναδέλφων (ονόματα και λογαριασμούς κατάθεσης των μελών τους – δικαιούχων της επιδότησης), που απαιτούνται, προκειμένου να πιστωθούν.

            Αν ο ΣΕΤΑΠ, δεν μας γνωστοποιήσει άμεσα τα παραπάνω απαιτούμενα στοιχεία, ο υπολογισμός της επιδότησης θα γίνει με βάση τον αριθμό καρτών που εξέδωσε (όπως αυτός έχει γνωστοποιηθεί προς την Τράπεζα). Η πίστωση των συναδέλφων από την πρώην Αγροτική όμως θα ξεκινήσει μόλις μας δοθούν τα στοιχεία με τα ονόματα και τους λογαριασμούς των δικαιούχων της επιδότησης, είτε από το Σύλλογο τους (ΣΕΤΑΠ) είτε από κάθε ενδιαφερόμενο συνάδελφο της πρώην Αγροτικής. 

            Για την πορεία της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης θα σας ενημερώσουμε μόλις υπάρξουν νεώτερα από τις συζητήσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη με την τράπεζα.

Σημείωση: Ειδικά για τους συναδέλφους, από την πρώην Marfin (CPB), οι οποίοι ήδη έχουν επιδοτηθεί για την απόκτηση της κάρτας, θα πιστωθούν μόνο στην περίπτωση που η επιδότηση του Συλλόγου μας θα υπερβαίνει το ποσό που ήδη έχουν λάβει, με τη διαφορά που πιθανά θα προκύψει.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                       Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιάννης Κάκκας                           Γιάννης Ρούσσος

 

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top