Αναζητήστε

Συνάδελφοι,

Η συνεργασία του Συλλόγου μας με το Πολιτιστικό Πάρκο συνεχίζεται.

politistiko parko

Θα θέλαμε να σας προωθήσουμε μια προσφορά η οποία περιλαμβάνει δωρεάν διπλές προσκλήσεις για τα μέλη μας (ένας ενήλικας και ένα παιδί) και επιπλέον εισιτήρια με 50% έκπτωση με την επίδειξη της κάρτας μέλους ΣΕΤΠ.

karta melous

 

Οι διαθέσιμες θεατρικές παραγωγές είναι:

              << Οι τρεις κοσμοναύτες>> του διάσημου συγγραφέα Ουμπέρτο Έκο.

treis kosmonaftes

Το μοναδικό παιδικό θεατρικό έργο που έχει γράψει για παιδιά(ηλικίες 4-12). Μια τρυφερή θεατρική παράσταση γεμάτη αισιοδοξία και ελπίδα. Πλούσιο σε πληροφορίες για το πλανητικό σύστημα, το διάστημα αλλά και την μικρή μας γη, δοσμένες με χιούμορ. Η παράσταση υμνεί τη φιλία αλλά και τη διαφορετικότητα. (https://www.politistikoparko.com/treiskosmonautes/)

 

<<JAZZ FOR KIDS: Η ιστορία ενός ρυθμού >> του Δημήτρη Λέντζου για παιδάκια δημοτικού (ηλικίες 5-12).

jazz for kids

 

Δύο παράλληλες ιστορίες με ένα μικρό παιδί τον Τραγουδί” και δύο μούσες, την “Χαρά “και την “Λύπη”, να συναντούν τη γιαγιά της Jazz η οποία τους εξιστορεί όλη τη διαδρομή των ανθρώπων της jazz από την Αφρική στην Νέα Υόρκη. (https://www.politistikoparko.com/jazzkids/)

 

<< Ο Τάκης Τεταρτάκης & Οι Φίλοι Του>>

Takis tetartakis

 

Μια διαδραστική μουσικοθεατρική παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι της Κατερίνας Βασδέκη (ηλικίες 2-5).Ο Τάκης Τεταρτάκηςείναι ένα μικρό σκουλήκι που γυρνά μέσα στο μουσικό δάσος, ψάχνοντας να βρει φίλους!Τι θα γίνει στο δρόμο για το κάστρο; Ποιούς θα συναντήσουν; Πώς θα καταφέρουν να ξεφύγουν και να τραγουδήσουν ξανά όλοι μαζί; (https://www.politistikoparko.com/tetartakis/)

 

Οι προσκλήσεις είναι περιορισμένες για κάθε παράσταση, ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ.

Οι ενδιαφερόμενοι Συνάδελφοι μέλη, παρακαλώ όπως στείλουν mailμέχρι την Τετάρτη 16/01/2019 στον Ψιλιώτη Κώ/νο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., αναφέροντας την παράσταση που τους ενδιαφέρει. Στη συνέχεια, θα λάβουν την πρόσκληση για 2 άτομα και θα επικοινωνήσουν με το Πολιτιστικό Πάρκο ώστε να κλείσουν την ημερομηνία που επιθυμούν.

Απαιτείται κράτηση 4 μέρες πριν την ημερομηνία που ενδιαφέρεστε.

Πληροφορίες – Κρατήσεις (Πολιτιστικό Πάρκο) : 210 3647200

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΕΤΠ

 

 

Go to top