Αναζητήστε

 

Ο Σύλλογός μας, διαθέτει σε προνομιακή τιμή για τα μέλη του και τις οικογένειές τους στην Β. Ελλάδα, εισιτήρια για τον «ΑΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟ» στη Θεσσαλονίκη (HELEXPO Δ.Ε.Θ.),που θα πραγματοποιηθεί  από τις 12/12/15 έως 10/1/16.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται στην επιδοτούμενη τιμή των 3€/άτομο (αντί 7€) και μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε ημέρα μέσα στο παραπάνω διάστημα. 

Για δηλώσεις συμμετοχής, μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με την ΜΧ Διαλυσμά στο εσωτ. 85033 ή μέσω e-mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 Για να σας αποσταλούν τα εισιτήρια, θα πρέπει να γίνει κατάθεση του αναλογούντος ποσού στον λογ.5011-074909-124, αναγράφοντας το επώνυμό σας και «ΑΣΤΕΡΟΚΟΣΜΟΣ» και να αποσταλεί το καταθετήριο στο e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., το αργότερο μέχρι 10/12/15

Προκειμένου να μπορέσουν να συμμετάσχουν όλα μας τα μέλη, θα παρακαλούσαμε τα εισιτήρια των γονέων να μην υπερβαίνουν τα 2.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΕΤΠ

Go to top