Αναζητήστε

Ο Σύλλογος Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς, διοργανώνει εκδρομή για τα μέλη του και τις οικογένειές τους από την Β. Ελλάδα, στη Ναύπακτο, για το 3ήμερο του Αγ. Πνεύματος (18-20/6/2016). Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 18/6: Αναχώρηση στις 07:00 από το άγαλμα Ε. Βενιζέλου (Αριστοτέλους). Μέσω Τεμπών, Λαμία  φτάνουμε στους Δελφούς για μια επίσκεψη στο μουσείο (είσοδος 12€, παιδιά έως 18 ετών δωρεάν). Συνεχίζουμε  για την Ιτέα για καφέ-μικρό γεύμα στα παραθαλάσσια μαγαζάκια. Αναχώρηση μέσω Γαλαξιδίου και άφιξη στο ξενοδοχείο («Η Όαση στη θάλασσα») στη Χιλιαδού (Ναύπακτος). Το βράδυ, έξοδος στη γραφική πόλη της Ναύπακτου με το βενετσιάνικο λιμανάκι και το καλοδιατηρημένο κάστρο της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19/6: Μετά το πρωινό, αναχώρηση περίπου στις 09:15 για την Ιερά Μονή Βαρνάκοβα στην ορεινή Ναυπακτία,  αφιερωμένη στη Κοίμηση τις Θεοτόκου (ένα από τα ιστορικότερα μοναστήρια τις Ελλάδος). (Αν μας επιτρέψει η ώρα, επίσκεψη στη Μονή Σααρώθ – Παπαροκάδες στο Τρίκορφο.) Μετά το προσκύνημα επίσκεψη στο Γαλαξίδι για βόλτα στο γραφικό χωριό, για καφέ-φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση και μπάνιο. Το βράδυ έξοδος στη Ναύπακτο για καφέ-φαγητό. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.

ΔΕΥΤΕΡΑ 20/6: Μετά το πρωινό αναχώρηση στις 09:30 για επιστροφή στη Θεσσαλονίκη μέσω του  Μεσολογγίου όπου θα επισκεφτούμε την πύλη της ηρωικής εξόδου, τον Κήπο των Ηρώων και την Λιμνοθάλασσα. Συνεχίζουμε, με πιθανή στάση εάν υπάρχει χρόνος στο  Γεφύρι τις Άρτας,  για τα Γιάννενα για γεύμα και βόλτα στην πόλη. Αναχώρηση για  Θεσσαλονίκη.

Το παραπάνω πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί.

Το κόστος της εκδρομής, μετά την επιδότηση του ΣΕΤΠ, διαμορφώνεται ως εξής:

  • 2κλινο δωμάτιο: 100€/δωμάτιο
  • 3κλινο δωμάτιο: 150€/δωμάτιο
  • 4κλινο δωμάτιο: 160€/δωμάτιο

Στην τιμή περιλαμβάνονται οι 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό και οι μετακινήσεις με πούλμαν. Δεν περιλαμβάνονται τα υπόλοιπα γεύματα και οι είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά στο εσωτ. 85033 με την ΜΧ Διαλυσμά, από την Παρασκευή 3/6. Για την επιβεβαίωση της συμμετοχής σας, θα πρέπει να γίνει κατάθεση του συνολικού ποσού, το αργότερο έως 10/6/16.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΣΕΤΠ

Go to top