Αναζητήστε

Η αθλητική περίοδος 2015-2016, ολοκληρώθηκε για τις ομάδες του Συλλόγου μας, σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες.

Είχαμε φέτος συμμετοχή στα τουρνουά που διοργάνωσε η ΟΤΟΕ, με αντρικές ομάδες, στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το βόλει και με γυναικεία ομάδα στο βόλει. Είχαμε μάλιστα και επιτυχίες, καθώς η ομάδα μπάσκετ κατέκτησε την πρώτη θέση, η - πρωτοεμφανιζόμενη - ομάδα βόλει ανδρών τη δεύτερη (χάνοντας μάλιστα στο τάι μπρέικ τον τίτλο) και η ομάδα βόλει γυναικών την τρίτη.

Συνεχίζοντας και φέτος, σε μια προσπάθεια, αφενός να στελεχωθούν οι ομάδες μας, αλλά και να ασχοληθούν περισσότεροι συνάδελφοι με τον εργασιακό αθλητισμό, ο Σύλλογός μας, μέσω της Γραμματείας Πολιτισμού και Αθλητισμού, απευθύνει πρόσκληση συμμετοχής, σε όλους τους συναδέλφους, στα αθλήματα που η ΟΤΟΕ θα διοργανώσει τουρνουά, τα οποία είναι:

•             Ποδόσφαιρο Ανδρών

•             Μπάσκετ Ανδρών

•             Βόλεϊ Γυναικών

•             Μπάσκετ Γυναικών (δεν έχει ακόμα οριτικοποιηθεί)

•             Τένις Ανδρών – Γυναικών

•             Πινγκ πονγκ

•             Σκάκι

 

Αίτηση συμμετοχής

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

  • Ποδόσφαιρο Ανδρών

Η ομάδα ποδοσφαίρου θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της ΟΤΟΕ. Καλούνται να δηλώσουν συμμέτοχη συνάδελφοι που έχουν αγωνιστική εμπειρία, ανεξαρτήτως μονάδας υπηρεσίας (Αθήνα και Περιφέρεια), στη φόρμα που ακολουθεί στο τέλος της ανακοίνωσης.

Υπεύθυνοi για την ομάδα, είναι ο Δημήτρης Βρούτσης και ο Βάιος Νάκος.

  • Μπάσκετ Ανδρών

Η ομάδα μπάσκετ του Συλλόγου συμμετέχει και στο πρωτάθλημα του ΕΚΑ, εκτός από το πρωτάθλημα της ΟΤΟΕ. Όσοι συνάδελφοι έχουν σχετική εμπειρία στο άθλημα να δηλώσουν τη συμμέτοχη τους στην παρακάτω φόρμα.

Υπεύθυνος είναι ο  Ανδρέας Σπηλιόπουλος.

  • Βόλεϊ Γυναικών

Η ομάδα βόλεϊ Γυναικών στελεχώνεται για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της ΟΤΟΕ. Όσες συνάδελφοι έχουν εμπειρία στο άθλημα να συμπληρώσουν την φόρμα στο τέλος της ανακοίνωσης και να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη της ομάδας για να ενημερωθούν αναλυτικά.

Υπεύθυνη είναι η Δήμητρα Κολούτσου.

  • Βόλεϊ Ανδρών

Η ομάδα βόλεϊ Ανδρών στελεχώνεται επίσης για να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της ΟΤΟΕ. Οι συνάδελφοι που έχουν εμπειρία στο άθλημα, θα πρέπει να συμπληρώσουν την φόρμα στο τέλος της ανακοίνωσης και να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη της ομάδας για να ενημερωθούν αναλυτικά.

Υπεύθυνη είναι η Δήμητρα Κολούτσου.

  • Μπάσκετ Γυναικών

Όσες συνάδελφοι επιθυμούν να στελεχώσουν την υπό ίδρυση ομάδα γυναικείου μπάσκετ, καλούνται να δηλώσουν συμμέτοχη, ανεξαρτήτως μονάδας υπηρεσίας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Περιφέρεια), στη φόρμα που ακολουθεί στο τέλος της ανακοίνωσης.

Υπεύθυνος είναι ο Στέλιος Μουλακάκης.

  • Τένις Ανδρών & Γυναικών

Οι ομάδες Τένις Ανδρών και Γυναικών στελεχώνονται για να συμμετάσχουν στο ετήσιο πρωτάθλημα της ΟΤΟΕ. Όσοι/ες συνάδελφοι έχουν εμπειρία στο άθλημα και επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, να συμπληρώσουν την φόρμα στο τέλος της ανακοίνωσης και να επικοινωνήσουν με την υπεύθυνη των ομάδων μας προκειμένου να ενημερωθούν αναλυτικά.

Υπεύθυνη είναι η Εύη Κελεπούρη.

  • Πινγκ πονγκ και σκάκι, καθώς και όποιο άλλο άθλημα ξεκινήσει από φέτος

Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στα αθλήματα αυτά, καλούνται να δηλώσουν συμμέτοχη, έπειτα από νέα ανακοίνωση, κατά την έναρξη των πρωταθλημάτων. Υπεύθυνος είναι ο Γιώργος Τσόκανος.

 

Οι συμμέτοχες θα αξιολογηθούν από τους υπεύθυνους προπονητές των ομάδων του Συλλόγου.

Παράλληλα όλες οι συμμέτοχες για το ποδόσφαιρο (ανεξάρτητα ποιοι θα επιλεγούν για την ομάδα του Συλλόγου) θα χρησιμοποιηθούν για να εξεταστεί η δυνατότητα διεξαγωγής εσωτερικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

 

Η Γραμματεία Πολιτισμού και Αθλητισμού του ΣΕΤΠ

 

Go to top