Αναζητήστε

Αθήνα 13/5/2015

 

Η Γραμματεία Νέων του  Συλλόγου Εργαζομένων Τράπεζας Πειραιώς, με αφορμή της Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος (5 Ιουνίου), διοργανώνει για τα… νεότερα μέλη του Συλλόγου, εξόρμηση στη Δημητσάνα, για το 2ήμερο 6-7 Ιουνίου 2015.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 6/6/15: Αναχώρηση με πούλμαν, στις 08:30 από την Ομόνοια (HONDOS CENTER), με προορισμό τη Δημητσάνα.

Άφιξη και τακτοποίηση σε ξενώνες στη Δημητσάνα.

Το απόγευμα, επίσκεψη στο Μουσείο Υδροκίνησης, όπου το Π.Ι.Ο.Π θα διοργανώσει δρώμενα και αυτοσχεδιασμούς (από 5.00μ.μ έως 8.00μ.μ.), στους χώρους του Υπαίθριου Μουσείου Υδροκίνησης με την ομάδα Θεατρικής Αγωγής «Το Μικρό και το Μεγάλο» (συμμετέχει σε αυτήν, η συνάδελφος Αγγελική Παπανδρέου) και τη δική μας συμμετοχή.

Μετά τα δρώμενα θα ακολουθήσει δείπνο στο χωριό Βλαχέρνα, στην ταβέρνα «στου Ονείρου μου το Στέκι», με συνοδεία ζωντανής μουσικής.

Κυριακή 7/6/15: Μετά το πρωινό, θα γίνει αναχώρηση με το πούλμαν για τη Μονή Προδρόμου, από όπου ξεκινά πεζοπορία σε νέα χαρτογραφημένα μονοπάτια της περιοχής, συνοδεία ξεναγού-οδηγού, διάρκειας περίπου 2 ωρών.

Στον τερματισμό της διαδρομής, θα μας περιμένει το πούλμαν, για επιστροφή στο ξενοδοχείο και check out.

Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τη Βυτίνα, όπου θα έχουμε ελεύθερο γεύμα.

Το απόγευμα θα ξεκινήσει η επιστροφή για την Αθήνα.

Το κόστος συμμετοχής, μετά την επιδότηση του ΣΕΤΠ, είναι 50€/άτομο σε 2κλινο δωμάτιο, και περιλαμβάνει τη μετακίνηση με πούλμαν, τη διανυκτέρευση με πρωινό, την παρακολούθηση της παράστασης στο ΠΙΟΠ, το δείπνο του Σαββάτου και την ξενάγηση της πεζοπορίας.

Όσοι ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον Γραμματέα Νέων του ΣΕΤΠ, Στέλιο Μουλακάκη στο τηλ. 210-7765028 (εσωτ. 85028), μέσω email, στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Όταν επιβεβαιωθεί η συμμετοχή σας, θα κάνετε κατάθεση του ποσού στον λογ. 5011-074909-124, και θα αποστείλετε το καταθετήριο με mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. το αργότερο μέχρι 22/5/2015.

 

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΕΩΝ ΣΕΤΠ

 

Περιηγηση στα μουσεια με το Google

Ανακαλύψτε εκθέματα και συλλογές από μουσεία και αρχεία σε όλο τον κόσμο.

Εξερευνήστε πολιτιστικούς θησαυρούς σε εξαιρετική λεπτομέρεια.

Δημιουργήστε τη δική σας γκαλερί και μοιραστείτε τις αγαπημένες ευρήματα με φίλους.

Go to top