Αναζητήστε

Επιδότηση καρτών ΜΜΜ

Συνάδελφοι,

Όποιος επιθυμεί να προμηθευτεί την ετήσια κάρτα πολλαπλών διαδρομών Ο.Α.Σ.Θ. για το έτος 2016 παρακαλούμε να εγγραφεί έγκαιρα. (Δεν ισχύει για συγγενείς συναδέλφων)

ΠΡΟΣΟΧΗ  η έκπτωση που θα μας παρέχει ο ΟΑΣΘ θα είναι 15℅ επί του αρχικού ποσού για πάνω από 300 κάρτες. (Η περσινή αρχική τιμή κάρτας ήταν 270 ευρώ)

Παρακαλούμε να στείλετε την αίτηση συμμετοχής σας στο mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 4/12/2015, συμπληρώνοντας την αίτηση Νο 1 αν έχετε ήδη κάρτα ή την αίτηση Νο 2 αν θα εκδώσετε για πρώτη φορά.

Για την κατάθεση των χρημάτων, θα ενημερωθούν όσοι κάνουν αίτηση, με νεότερο mail, στις αρχές Δεκεμβρίου, που θα έχει οριστικοποιηθεί και η τιμή της κάρτας.

Ανακοίνωση νο11

 

Συνάδελφοι,

            Όπως γνωρίζετε, η Ο.Τ.Ο.Ε. κάθε χρόνο συμφωνεί με τον ΟΑΣΑ στην έκδοση ετησίων καρτών όλων των μέσων μαζικής μεταφοράς, σε μειωμένες τιμές για τα μέλη της.

            Ο Σύλλογός μας υλοποιώντας αυτή την συμφωνία, προχώρησε και φέτος στην έκδοση 1.491 καρτών. Ο Σύλλογος της πρ. Marfin- Εγνατίας στην έκδοση 525 καρτών, της πρ. Ελληνικής 86 καρτών, της πρ. ΑΤΕ στην έκδοση 524 καρτών, της πρ. Κύπρου στην έκδοση 135 καρτών, ο Ενωτικός Σύλλογος στην έκδοση 125 καρτών και ο Σύλλογος της πρώην ΕΤΒΑ σε 44 κάρτες. Σύνολο 2.930 κάρτες.

Read more: Κάρτες ΟΑΣΑ - ΟΑΣΘ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 8          

Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ Ο.Α.Σ.Α ΚΑΙ Ο.Α.Σ.Θ.

Συνάδελφοι,

Ο Σύλλογός μας στα πλαίσια της επικείμενης υπογραφής Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης με την Τράπεζα, διεκδίκησε ως αντιπροσωπευτικός Σύλλογος και πήρε το ποσό των 200.000 ευρώ ως επιδότηση για τις κάρτες απεριορίστων διαδρομών Ο.Α.Σ.Α και Ο.Α.Σ.Θ (Αθήνας και Θεσσαλονίκης).

Read more: Ανακοίνωση ΣΕΤΠ νο 8

ΕΤΗΣΙΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ Ο.Α.Σ.Θ.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Όποιος συνάδελφος (ή και συγγενής του) επιθυμεί να προμηθευτεί την ετήσια κάρτα πολλαπλών διαδρομών Ο.Α.Σ.Θ. για το έτος 2015, παρακαλείται να στείλει αίτηση έγκαιρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ λόγω της μείωσης της τιμής της ετήσιας κάρτα στα 270€, το ποσό της έκπτωσης -20% (216€) στην αρχική τιμή, εξαρτάται από το ποσοστό συμμετοχής των συναδέλφων (προϋποθέτει ελάχιστο όριο 300 καρτών). Σε διαφορετική περίπτωση η μείωση θα είναι μικρότερη και θα ενημερωθείτε για το ποσό.

Παρακαλούμε να δηλώσετε συμμετοχή, σε επικοινωνία, μέσω email, με το Γιώργο Τσόκανο, το αργότερο μέχρι την Παρασκευή, 28/11/2014, συμπληρώνοντας μια από τις επισυναπτόμενες αιτήσεις (αίτηση 1, αίτηση 2), ανάλογα με το αν έχετε ήδη κάρτα ή όχι.

Στην περίπτωση που βγάζετε για πρώτη φορά κάρτα ΟΑΣΘ, θα πρέπει μαζί με την αντίστοιχη αίτηση (πρωτότυπη), να μας στείλετε και δύο (2) έγχρωμες φωτογραφίες (τύπου ταυτότητας) στα γραφεία του Συλλόγου όταν σας ζητηθούν.

Για επιπλέον πληροφορίες/διευκρινίσεις παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω mail με το Γιώργο Τσόκανο.
            Θα λάβετε και επόμενο
mail όλοι οι ενδιαφερόμενοι για τις λεπτομέρειες τις καταβολής του αντιτίμου – λογαριασμό κατάθεσης.

Συμπλήρωσε την αίτηση εγγραφής στο Σύλλογό μας.

Δυνάμωσε την προσπάθειά μας.

Go to top